Forum » Omrežja in internet » Počasen IE
Počasen IE
Elemen_T ::
Imam XPje in Internet Explorer 6.0 (original od XP seveda)
Pojavil se je čuden problem.
Navkljub optimalnem in hitrem delovanju sistema se IE zaganja neverjetno počasi. (kliknem ikono in sistem odreagira šele čez kakšnih 10sekund, potem pa melje še kaki 2, 3 sekunde in po 13-15sekundah se explorer šele zalaufa ).
Precej tečno. Sej veste da okna vedno šibajo...in za vsakega čakat toliko časa je pa že too much.
WinUpdate imam vse.
Hvala za pomoč.
lp
Pojavil se je čuden problem.
Navkljub optimalnem in hitrem delovanju sistema se IE zaganja neverjetno počasi. (kliknem ikono in sistem odreagira šele čez kakšnih 10sekund, potem pa melje še kaki 2, 3 sekunde in po 13-15sekundah se explorer šele zalaufa ).
Precej tečno. Sej veste da okna vedno šibajo...in za vsakega čakat toliko časa je pa že too much.
WinUpdate imam vse.
Hvala za pomoč.
lp
- zaklenil: Elemen_T ()
Boky ::
Tudi sam sem to opazil. Ko recimo nalagam teme zadnjih 24. ur z slo-tech-a, zraven kar popizdim, ker se mi nova okna od posameznih tem tako pocasi odpirajo.
Zdaj ne vem, ce je bilo tako ze takoj, ko ko sem nalozil XP-je ali se je stvar zacela pojavljati pozneje. V win98 se recimo nov IE takoj pojavi in zacne nalagat vsebino, v XP-ji pa caka in caka in caka in sele nato se odpre in zacne nalagati.
Upam bo kdo pogruntal kaj uporabnega.
Zdaj ne vem, ce je bilo tako ze takoj, ko ko sem nalozil XP-je ali se je stvar zacela pojavljati pozneje. V win98 se recimo nov IE takoj pojavi in zacne nalagat vsebino, v XP-ji pa caka in caka in caka in sele nato se odpre in zacne nalagati.
Upam bo kdo pogruntal kaj uporabnega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boky ()
Boky ::
Poskusaj naslednje pri IE explorerju: Tools->Iternet Option -> Advanced -> isklopi" Enable third-party broser extensions".
Meni se zdaj nova okna odpirajo takoj.
Meni se zdaj nova okna odpirajo takoj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen zagon sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (1715) | Compufreek |
» | SiOL / kaj me **be?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1653 (1181) | makrneki |
» | DHCPOddelek: Omrežja in internet | 2058 (1580) | Mavrik |
» | Počasno odpiranje IEOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (1105) | JLP |
» | zagon rac. z mrezno kartico = katastrofaOddelek: Pomoč in nasveti | 870 (692) | RR |