Forum » Pomoč in nasveti » Napačno stanje baterije
Napačno stanje baterije
lebang1 ::
Imam prenosnik hp nx6325 in baterija je vedno na 100%
vsaj tako kaže, dokler je ne zmanjka in crkne. :)
Skratka, dejansko stanje je lahko 5% pa bo še vedno kazalo da je na 100%
Pri zdornji sliki je tudi stanje lahko le 100% in ga ne morem zmanjšat, mi avtomatsko vrže nazaj na 100,
pa če obkljukam spodnji del se mi računalnik takoj zapre ko ga dam iz elektrike.
Kakšne rešitve??
lp
vsaj tako kaže, dokler je ne zmanjka in crkne. :)
Skratka, dejansko stanje je lahko 5% pa bo še vedno kazalo da je na 100%
Pri zdornji sliki je tudi stanje lahko le 100% in ga ne morem zmanjšat, mi avtomatsko vrže nazaj na 100,
pa če obkljukam spodnji del se mi računalnik takoj zapre ko ga dam iz elektrike.
Kakšne rešitve??
lp
- zavaroval slike: bluefish ()
Pentium ::
verjetno se je nadzornemu čipu v bateriji "zmešalo". bo treba razmisliti o novi bateriji. mogoče bi tudi pomagalo, če bi baterijo parkrat izpraznil do konca (da prenosnik "crkne", ne samo, da gre v standby) in na novo napolnil.
lebang1 ::
Malajlo ::
Ne moreš tistega drsnika premakniti? Svašta...
Poskusi http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te...
Poskusi http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te...
Malajlo ::
Pokliči servis HP (Protek npr.) pa ti bodo razložili, kaj bi lahko bilo narobe.
Po vsej verjetnosti je pa res čip na bateriji. To se ne popravlja. Garancija na baterije je pa pol leta (če ne samo 3 mesece)
Po vsej verjetnosti je pa res čip na bateriji. To se ne popravlja. Garancija na baterije je pa pol leta (če ne samo 3 mesece)
SLO_Matej ::
Poskusi ugasniti prenosnik in nato odstraniti baterijo, da čisto vso elektriko zgubi, nato jo vstavi nazaj in poskusi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15366 (2136) | sh00ter92 |
» | Prvo polnjenje telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 12474 (8109) | --MiRaLdInJo |
» | Baterije prenosnikovOddelek: Strojna oprema | 5341 (4327) | WyattEarp |
» | Microsoft: baterije niso problemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13660 (11577) | Bor H |
» | Nasveti glede baterije za prenosnik HPOddelek: Strojna oprema | 6290 (6072) | T0RN4D0 |