» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
103 / 317
»»

Dami ::

Ja. Before it was like

and now its like

Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Lion29 ::

haha, lol
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Izi ::

Tista temno rdeča oprava je vendar značilni znak Daredevila. Pa ja nisi pričakoval, da bo ostal v črnem ko postane Daredevil?
Celo prvo sezono smo spoznavali kaj je "običajnega" vigilante wannabeja pripeljalo da je na koncu, v zadnjem delu postal Daredevil.
Jaz se sploh sprašujem ali imajo v načrtu 2. sezono, ker to bo popolnoma drug žanr. Celo 1. sezono smo pravzaprav gledali malo bolj neobičajno kriminalko, v 2. sezoni pa ni druge kot da postane običajna superherojska serija, ne glede koliko drame in kriminala bodo vpletli noter.
Sedaj ne more biti več tepen, kot je bi v vsakem delu do sedaj. Ima super lahko in neprebojno zaščitno obleko in orožje, ki je smrtonosno tudi na večje razdalje. Postal je pravi superheroj.

Edit:
Ravno danes je Netflix najavil, da so naročili 2. sezono 8-)
Ven pride enkrat v 2016.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Ja zraven pa še 4 druge marvel serije:
"Marvel's A.K.A. Jessica Jones" comes only to Netflix later this year and "Marvel's Luke Cage" premieres on the streaming service in 2016. Future series exclusively debuting on Netflix include “Marvel’s Iron Fist” and “Marvel’s Defenders,” a mini-series event that reimagines a team of self-sacrificing, heroic characters.
sauce
Mal preveč že vsega tega imo, al pač probajo mal ribarit, da vidijo kaj se bo prijelo. Agent Carter recimo je bla krneki.

full bi blo dobro, ce bi se drzali oznacb SPOILER

IZI: (Daredevil spoiler)

meni je bilo logicno, da bo tip dobil rdeco opravo.... ampak je debilna, zgleda idiotsko.... od flasha recimo je tut rdeca, pa zgleda 100x bolje.... in crna oprava, ceprav veliko bolj simple, je zgledala 100x bolje... tak da bi se lahko bolj potrudli in ga opravili bolje

Ljubiteljem superherojev se obetajo zlati časi :))
Netflix bo letos oziroma bolj verjetno drugo leto izdal še cel venček novih Daredevelu sorodnih Marvelovih serij.

Tega že imamo:
Marvel's Daredevil - Slepi odvetnik, ki obvlada borilne veščine in ima še nekaj drugih super moči, postane borec proti kriminalu.

Pridejo še:
Marvel’s A.K.A. Jessica Jones - Bivša superheroina se odloči, da bo začela novo življenje kot privatni detektiv.

Marvel’s Luke Cage - V nekem namerno sabotiranem eksperimentu je dobil supermoči, potem je bil po krivici obtožen in pristal v zaporu. Ko pobegne iz zapora postane najemniški superheroj.

Marvel’s Iron Fist - Odličen borec v vzhodnjaških borilnih veščinah ima poleg tega še super moč imenovano Iron Fist, ko svoj Chi prenese v svojo pest, postane borec proti kriminalu. Skratka serija bo zelo podobna Daredevilu.

Ko bomo posamezno spoznali vse gornje 4 superheroje pa potem pride še ta poslastica:
Marvel’s Defenders - V tej seriji se pa vsi zgoraj omenjeni liki (Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage in Iron Fist) združijo v skupino superherojev, ki se bori proti kriminalu v New Yorku.

Lion29 je izjavil:

full bi blo dobro, ce bi se drzali oznacb SPOILER

Pa saj sem omenjal izključno samo splošne zadeve, ki spadajo v nujno izobrazbo vsakega ljubitelja superherojev.
Vsi tisti, ki te serije gledamo, vse te zgodbe že dobro poznamo, saj so vse stare že vsaj okoli 40 let. Tisti, ki pa tega ne vedo pa teh serij tako ali tako ne gledajo, ker če bi jih zadeve vsaj malo zanimale bi osnovna dejstva o teh znanih superherojih že vedeli :P

Če na primer omenim, da je Superman občutljiv na Kriptonit, to ni noben spoiler. To pa ja vsak ve.
Spoilerji so nove zadeve glede zgodbe, ne pa dejstva o superherojih, ki so znana že več kot 40 let.

Zgodovina sprememb…

nurse013 ::

Izi ima prav'...
Pogresam zf, bitke v vesolju, kot v galaktika, star gate, star treek...
:)
you gotta be kidding me...

Tr0n ::

Daredevil druga sezona potrjena.

nurse013 je izjavil:

Pogresam zf, bitke v vesolju, kot v galaktika, star gate, star treek...
Za sci-fi serije je posebna tema, ampak lahko tudi tukaj omenimo, da v prihodnjih par mesecih dobimo kar 3 "vesoljščine" :))

Dark Matter - 12. junij 2015 - V zapuščeni vesoljski ladji se zbudi 6 ljudi, ki se jim ne sanja kako so prišli tja in kaj tam počnejo.
Killjoys - 19. junij 2015 - V neki galaksiji so na robu velike medplanetarne vojne. Spremljali bomo skupino treh lovcev na glave, ki niso na nobeni strani in delajo pač za tistega ki bolje plača.
The Expanse - 15. julij 2015 - 200 let v prihodnosti, ko so ljudje poleg Zemlje poselili tudi že Mars, ljudje odkrijejo zapuščeno vesoljsko ladjo, ki ima v sebi skrivnost, ki lahko pomeni konec za vse ljudi.

Izi je izjavil:

Dark Matter - 12. junij 2015 - V zapuščeni vesoljski ladji se zbudi 6 ljudi, ki se jim ne sanja kako so prišli tja in kaj tam počnejo.
To se sliši še slabše k SG:U, bo moral bit res spektakularno nareto.

Killjoys - 19. junij 2015 - V neki galaksiji so na robu velike medplanetarne vojne. Spremljali bomo skupino treh lovcev na glave, ki niso na nobeni strani in delajo pač za tistega ki bolje plača.
To je že boljše. Pač vse kar samo rahlo spominja na firefly je approved!, seveda pa to pomeni da se pričakuje visok standard.

The Expanse - 15. julij 2015 - 200 let v prihodnosti, ko so ljudje poleg Zemlje poselili tudi že Mars, ljudje odkrijejo zapuščeno vesoljsko ladjo, ki ima v sebi skrivnost, ki lahko pomeni konec za vse ljudi.
Doom the series?:)

Po moje največ obeta The Expanse.
Tema za serijo je že odprta in mnenja pišite kar tukaj: slo-tech.com/forum/t634561

I am Al Sah-him, Heir to the Demon, and you will obey !!! 8-)

oo7 ::

Pri seriji Flash je prišla resnica na dan>:D

Okapi ::

Criminal Minds je bila včeraj vrhunska epizoda - klasičen psycho-horror, skoraj v Hitchcockovem slogu.

oo7 je izjavil:

Pravzaprav nismo izvedeli nič novega. Resnica se je sedaj razkrila samo junakom iz serije, gledalci pa smo vse to vedeli že vsaj mesec nazaj.
Pa kljub temu še vedno ne vemo kaj dosti. Vemo samo kdo ni. Nič kaj dosti pa ni znano kdo je, kaj je delal tu, zakaj je tu obtičal in seveda kakšen je sploh njegov diabolični načrt za vrnitev, ki ga razpleta že več desetletij.
In ker se mu nihče ne upa povedati resnice se verjetno ne bo prav nič spremenilo >:D

Zgodovina sprememb…

WallSreet ::

oo7 je izjavil:

Serija Full house bo dobila po 20 letih novo sezono z naslovom Fuller house>:D

Fuller house : http://www.imdb.com/title/tt3986586/?re...

Hudo bi bilo če bi tako naredili isto še z Married with Children:)) ta serija je bila pa najboljša.

Martin show>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kako sem se pa pri tej serije nasmejal :). Martin je bil živi norc takrat.

FireBurn ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Pravzaprav nismo izvedeli nič novega. Resnica se je sedaj razkrila samo junakom iz serije, gledalci pa smo vse to vedeli že vsaj mesec nazaj.
Pa kljub temu še vedno ne vemo kaj dosti. Vemo samo kdo ni. Nič kaj dosti pa ni znano kdo je, kaj je delal tu, zakaj je tu obtičal in seveda kakšen je sploh njegov diabolični načrt za vrnitev, ki ga razpleta že več desetletij.
In ker se mu nihče ne upa povedati resnice se verjetno ne bo prav nič spremenilo >:D

Kako da nič nevemo? Znano je kdo je - Eobard Thawne, želel je ubiti mladega Barrya, a ga je starejši rešil, nasrkala je mama, nato pa je izgubil moči, in ni se moral več vrniti, in sedaj je moral čakati več kot 20 let, da Barry postane flash, in verjetno dobi moči od njega (verjetno?)

Wayward pines zgleda obetavno!

plaz21 ::

Na FOX TV bodo serijo predvajali dan pred predvajanjem v ZDA. Serija bo tako predvajana v Evropi pred ZDA.

Sc0ut ::

FireBurn je izjavil:

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kako da nič nevemo? Znano je kdo je - Eobard Thawne, želel je ubiti mladega Barrya, a ga je starejši rešil, nasrkala je mama, nato pa je izgubil moči, in ni se moral več vrniti, in sedaj je moral čakati več kot 20 let, da Barry postane flash, in verjetno dobi moči od njega (verjetno?)

Sem se zdaj spomno epizode ko wells vzame kri od onega ko je flashu vzel moci
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Lion29 je izjavil:

Wayward pines zgleda obetavno!

Kar dobra igralska zasedba.

cebelar123 ::

Zanimivo katero vozilo se pojavi v seriji 12 monkeys :)

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

hehe, good catch

sicer pa kaj je to blo s kalkulatorjem snemano? ;)

negot ::

obetavno, :)

Jst ::

Ta trailer prikaže pristno atmosfero, ki je v prvi knjigi Blake Cruch-a, Pines. Druge in tretje knjige pa še nisem prebral,...

I have high hopes for this one.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Lion29 je izjavil:

hehe, good catch

sicer pa kaj je to blo s kalkulatorjem snemano? ;)

Zakaj? Saj ni nič narobe s kvaliteto. Če misliš na ostrino , je pač bil izostren človek.

4k or nothing :D

nas TAM se more videt :D

Focus je pač na človeku. Nema tu veze resoulcija, tako se je pač snemalec odločil. DOF

NejcSSD ::

Woow, Daredevil, to pa je za pogledat obvezno.
Sem mel zdele maraton :))
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

broken/link ::

NejcSSD je izjavil:

Woow, Daredevil, to pa je za pogledat obvezno.

do 4h zjutri sem ga gledal, potem je blo treba it spat zaradi službe, ampak ja, super serija, me je pozitivno presenetila in je res "must see". velik akcije, zanimiva zgodba, ni da ni.

Dami je izjavil:

Focus je pač na človeku. Nema tu veze resoulcija, tako se je pač snemalec odločil. DOF

ah daj no... nea ga seri

IL_DIAVOLO ::

A pravite da je daredevil pol dobra serija...grem kar pogledat ob tem gnilem vremenu ;)

plaz21 ::

Grodd in Firestorm se v Flashu še vrneta v zaključku sezone. Vsaj po sinopsah za prihodnji dve epizodi bo še zelo zanimivo. Bo kar aktiven zaključek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: plaz21 ()

Ravnokar pogledal 20 del serije Flash8-O:O daleč najboljša epizoda.

scipascapa ::

Revenge skenslan.

Včeraj je SyFy objavil tudi ukinitev Helix.
Serije je konec po dveh sezonah. Škoda, serija je bila kar v redu, 2. sezona je bila boljša od prve.

Kot je že scipascapa omenil je ABC ukinil serijo Revenge po štirih sezonah.

NBC pa je napovedal ukinitev serije Aquarius po prvi sezoni. V seriji igra David Duchovny (znan iz Dosjejev X), ki v vlogi detektiva lovi enega najbolj znanih zločincev, Charlesa Mansona (igra ga Gethin Anthony (Renly Baratheon) iz "Game of Thrones"). Zgodba se dogaja 1967. leta.
Zanimivo je, da so serijo ukinili še preden so jo predvajali na svoji televizijski postaji. So pa napovedali, da bo celotna serija (13 delov) na voljo online na NBC.com, takoj ko bodo 28. maja predvajali dve-urno premiero na NBCju.
Kot kaže hoče NBC kopirati Netflix.

Helix je ukinjen, haval bogu te se zdaj nebom rabo mučit z 2.sezono.

TRIROG ::

No ja... helix je po mojem v 2. sezoni krepko strmoglavil po kvaliteti in je bilo vse skupaj kar nekaj ...

broken/link ::

helix je bila že 1. sezona povprečna-podpovprečna. če je bila 2. sezona še slabša ... še dobro, da sm opustil gledanje po prvi :)

TheKekec ::

Današnji Arrow zopet odličen, vsaj zame.

FireBurn ::

Flash odličen zdajle pa še Arrow pogledat :)

Morda kdo ve kaj je s Person of interest, bo še kakšna sezona ali bo naslednji del že finale ?

jest10 ::

Upam da bo finale. Dober finale.
Če bo še ena sezona, bo to bolj kot ne nategovanje zgodbe, saj so vsi ta glavni tik pred spopadom.

garamond ::

Spoilers POI (4. sezona)

Peta sezona POI še ni potrjena, je pa zelo verjetna. Mislim da bo dober finale 4. sezone, predzadnja epizoda me ni razočarala.

Verjetno se bodo v finalu nekatere podzgodbe zaključile, recimo z Brotherhood. So pa režiserji nameravali imeti vsaj 5 sezon. Bomo videli, kaj se zgodi z AI. Če se ena uniči, ali pa se združita, pride do čisto nove situacije za naslednjo sezono.
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.

OMG, Oliver is lost to us forever. He was consumed by dark side. :O

Déjà vu.

"Once you start down the dark path, forever will it dominate your destiny, consume you it will." - Yoda

Ra's al Ghul: "The Force is strong with you, Oliver Queen. A powerful Sith you will become. Henceforth, you shall be known as Al Sah-him."

John Diggle: "Come with me. Leave everything behind."
Al Sah-him: "Obi-Wan once thought as you do. You don't know the power of the Dark Side. I must obey my master."

Jst ::

Čeprav sem velik fan serije POI, upam, res upam, da bo naslednji del, zadnji. Serija se je z to sezono izpela; victim/perpetrator tedna je bil dober plot device za štiri sezone, vleči dlje se mi pa ne zdi smisla. Tako je bolje, da končajo vse zgodbe, saj so vse niti že pri koncu, sezona več bi samo pokvarila serijo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Danes sem pogledal zadnji del serije Daredevil. Prva sezona je naravnost fantastična:)

Hannibal - Bride of Hannibal (Promo)

.

Komaj se je končala 1. sezona je Sony že najavil 2. sezono serije Powers 8-)
Pride na PlayStation enkrat 2016.

Serija Flash- Grodd je zakon =)
««
103 / 317
»»