» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
102 / 317
»»

oo7 ::

Pogledal prva dva dela Daredevil in zaenkrat kaže zelo dobro =)

cebelar123 ::

Kako pa Vikingi delajo. To še sam Odin gleda.

Jon Snow who is she?

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Serija Revolution

Revolution's television creative team, including executive producers Eric Kripke (Supernatural), J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens), Bryan Burk, Rockne S. O'Bannon, and Jon Favreau (Iron Man), assembled to bring the series back for a finale in comic books.

http://www.ign.com/articles/2015/04/17/...

Aston_11 ::

cebelar123 je izjavil:

Kako pa Vikingi delajo. To še sam Odin gleda.

Jon Snow  who is she?

Jon Snow who is she?

Kako da teh vikingov ne zmanjka? Koljejo jih, kot da so zastonj, pa zmeraj jih je dovolj za pizdarije delat. Iz serije sem dobil vtis, da jih je bilo za tri vasi skupaj oziroma za pet čolnov.

Okapi ::

No, pokazali so kar precej ladij. V resnici naj bi prišli s 120 ladjami in okoli 5000+ vojščaki.

Pa po zgodovinskih virih je uspel že prvi napad, imeli so pa pred tem Vikingi izbruh kuge v taboru, ki je pobral precej ljudi. In so se, po nasvetu enega krščanskega ujetnika, priporočili krščanskemu bogu in pred napadom postili.

V seriji so dogodki sicer svobodno prirejeni, ampak osnovo pa predstavljajo vikinške sage in zgodovinski viri. Vsi glavni liki v seriji so iz vikinških sag oziroma zgodovinskih virov. Glede na to, da so sage tudi le na pol zgodovinski vir, na pol pa legendarni miti, se jih tudi ni treba dobesedno držati.

O.

Zelo zanimivo je tudi, če primerjaš prvo in pa drugo sezono s tretjo. Kako neverjetno so se razvile bitke, več kot očitno so dobili veliko finančno injekcijo za serijo katera naj bi imela samo eno sezono.
Neverjeten je bil 8 del 3.sezone, kako so prikazali bitko iz obeh strani in pa uspeli zraven pokazati like na osebni ravni. Kako so iz najvišje točke v svojem življenju padli na najnižjo. Tega še kakšnim epskim filmom ne uspe ali pa serijam v celi sezoni. Tukaj pa vse v enem delu.

Zelo zanimivo mi je tudi bilo kako so se vikingi znašli z vsemi temi oblegovalnimi napravami. Predvidevam da v njihovem okolju ni takšnih obzidji.

leiito ::

Ti Vikingi so v bistvu dobro ocenjeni s strani kritikov in gledalcev, vsaj ta sezona, res treba čekirat, ampak trenutno je zunaj toliko dobrih serij, ne samo ameriških, tudi francoskih, korejskih, skandi, še ena top izraelska, zmanjka časa.

Meni sta res izstopajoči zadnjega časa The Americans in American Crime. Pa 4 delni Dosije - Zemunski klan srbske Prve TV je odličen, v Cannesu nagrajen serijal na temo, ki jo je sicer dobro izžel že Insajder B92 in par dokumentarcev, ampak tole je naj produkcija.

IL_DIAVOLO ::

Tolko dobrih serij, da se ne morem za nobeno odločit...nobena ne izstopa.

Lion29 ::

GOT in BCS izstopata ;)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Vikings je najboljša >:D

Naslednja epizoda Flash zna biti zanimiva.

SPOILER

Če se Cisko spomni, da ga je reverse Flash ubil potem se bo najbrž tudi Iris, da je Barry Flash.

Bcs pomeni black sails?

Zgodovina sprememb…

ha? kako si iz BCS potegnil black sails :D

better call saul!

Kar hud konec zadnje epizode Arrow

Lion29 je izjavil:

ha? kako si iz BCS potegnil black sails :D

better call saul!

Boljše da ne veš :D

Hvala

NejcSSD ::

oo7 je izjavil:

Si videl potem napovednik za naslednjo?
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

NejcSSD je izjavil:

oo7 je izjavil:

Si videl potem napovednik za naslednjo?

Sem videl ja:) bo zanimivo.

Saj že komaj downloadat dohajamo, kaj šele gledat. Marvel's Daredevil z obakrat 97% na Rotten Tomatoes.

leiito je izjavil:

Saj že komaj downloadat dohajamo, kaj šele gledat. Marvel's Daredevil z obakrat 97% na Rotten Tomatoes.

Trenutno sem pogledal polovico prve sezone Daredevil in je res dobra Tv serija.
Mi je celo boljša kot Arrow ali Flash že zaradi tega, ker je bolj resna in temačna serija.

Izi ::

Orphan Black se je začela 3. sezona, če se po 10 mesecih pavze sploh še kdo spomni za kaj se je šlo.

je kdo pogledal pilota The messengers?

Lion29 je izjavil:

je kdo pogledal pilota The messengers?

Kaže da tale sodi v Sci-fi oddelek.
Bom pogledal. Nekaj komentarjev na IMDb je že in kot kaže ni nič posebnega, polomija pa tudi ni.

Izi je izjavil:

Orphan Black se je začela 3. sezona, če se po 10 mesecih pavze sploh še kdo spomni za kaj se je šlo.

Zihr je "previously on...". Orphan Black je mojstrovina Tatiane Maslany, ki igra vse klone. Sicer pomagajo body doubli in nekaj izvirne tehnike, pa vseeno, igrati toliko likov, tako različnih, vsakega s svojimi manerizmi, akcentom, intenziteto, tako prepričljivo, vredno ogleda že zaradi nje.

OMG, serija Daredevil me je pa popolnoma presenetila. Naj vas ne zavede tisti istoimenski film iz ene 10 let nazaj. Tale serija je odlična.

Pogledal sem tudi The messengers, pilot je sicer precej povprečen ampak zgodba ima potencial. Neka Sci-fi verska mešanica s supermani in angeli.

Tr0n ::

Jp, Marvel Daredevil zna bit ena izmed boljsih hero TV serij. Ne pa tista teen drama z imenom Arrow. Fuj. :)

daredevil ni nic boljsi kot arrow prva pa druga sezona.... zal je arrow sel strmo navzdol, in cisto isto se bo zgodilo z daredevilom in z vsemi superhero serijami, ker pac ne mores sopat eno in isto sranje skozi na visokem nivoju

za The messengers pa sem jaz dobil obratno mnenje od Izija... pilot je bil obetaven... zanimiv... a je vse skupaj zelo klisejsko in nic inovativno... ko FADE-a tisto zacetno zanimanje bo tudi zanimanje za nadaljevanje zgodbe bedno... neki istega kot pri under the dome ali podobne

Jst ::

Orphan Black fan tukaj. Glavna igralka je neverjetno dobro odigrala VSE vloge. Zanimivo je bilo potem pogledati, kako so naredili season 2 finale klon klub rave party. Sicer ima pa ta ženska za vsako vlogo pomagača/pomagačico, da se lahko sploh vživi v toliko različnih vlog. Recimo znanstvenico in tisto, ki je iz romunije (ali kje že). Zame odlično igranje.

Meni vrhunska serija. Nisem pa še pogledal S3 prvega dela...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Dami ::

Lion29 je izjavil:

daredevil ni nic boljsi kot arrow prva pa druga sezona.... zal je arrow sel strmo navzdol, in cisto isto se bo zgodilo z daredevilom in z vsemi superhero serijami, ker pac ne mores sopat eno in isto sranje skozi na visokem nivoju

Jap, arrow sta bli prvi dve sezoni še ok, ko pa začnejo enkrat šopat prehudo supernatural sranje zraven, me pa mine. Poleg tega je zgodba ratala kar nekaj. Že Slade mi je bil za lase privlečen (kdo bo te prebavil zgodbico, da je kriv Queen za smrt Shadoo in ne model, ki jo je dejansko ubil) zdaj pa še ta Al, namesto da bi en drugega poskušala na vsak način ubiti, se dajeta al ga bo nasledil al ne? Who writes this shit?? Povezava s Flashom je ok samo pri slednjem kr tam je pač že sama zasnova čista (sci)fi, Arrow bi pa moral ostati bolj down to earth. Enako kot je sedaj daredevil. Res da model malo preveč "vidi/voha/sliši" za človeka, je pa to tudi vse kar je na ravni nadnaravnega. Res upam da tako tudi ostane.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Tr0n ::

Lion29 je izjavil:

Ze prva sezona Arrow je bila klasicna teen drama v preobleki hero serije. Fuj in fej!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Daredevil

Matt Murdock is blinded by a radioactive substance that falls from an oncoming vehicle. While he no longer can see, the radioactive exposure heightens his remaining senses beyond normal human ability.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

oo7 je izjavil:

Daredevil

Matt Murdock is blinded by a radioactive substance that falls from an oncoming vehicle. While he no longer can see, the radioactive exposure heightens his remaining senses beyond normal human ability.

Ja, če smo čisto pošteni bi si Daredevil bolj zaslužil ime Batman, kot pa pravi Batman, ker gleda s pomočjo zvoka podobno kot netopirji.
V enem delu je omenil, da poleg zvoka za gledanje uporablja še vonjave, temperaturo in vibracije predmetov. Na koncu "vidi" precej bolje in več kot človek z očmi. Človeka "vidi" skozi steno in opazi če kdo laže, ker dobro sliši bitje srca. Tip ima tako sofisticiran, da lahko celo bere pravi časopis, če gre čez besedilo s prsti.
Edino kar ne more videti na noben način so ekrani. Gledanje TV odpade in na telefon tudi nič ne vidi.

Izi je izjavil:

Gledanje TV odpade in na telefon tudi nič ne vidi.

Torej ne more gledat Kardashiane ter selfije na facebooku? Poor thing :)) /offtopic

nurse013 ::

a black sails bo tretja sezona?
:)
you gotta be kidding me...

nurse013 je izjavil:

a black sails bo tretja sezona?

Dami hvala

Phantomeye ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Daredevil

Ja, če smo čisto pošteni bi si Daredevil bolj zaslužil ime Batman, kot pa pravi Batman, ker gleda s pomočjo zvoka podobno kot netopirji.
V enem delu je omenil, da poleg zvoka za gledanje uporablja še vonjave, temperaturo in vibracije predmetov. Na koncu "vidi" precej bolje in več kot človek z očmi. Človeka "vidi" skozi steno in opazi če kdo laže, ker dobro sliši bitje srca. Tip ima tako sofisticiran, da lahko celo bere pravi časopis, če gre čez besedilo s prsti.
Edino kar ne more videti na noben način so ekrani. Gledanje TV odpade in na telefon tudi nič ne vidi.

Netopirji niso slepi. Še v seriji omeni, da gre za mit.

haha, lih pogledal vceraj ta del :D

Jst ::

Začetek Orphan black. Poglejte si ta acting Tatiane Maslaney. Genious!

(Slabih 2 minuti.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

Serija Full house bo dobila po 20 letih novo sezono z naslovom Fuller house>:D

Fuller house : http://www.imdb.com/title/tt3986586/?re...

Hudo bi bilo če bi tako naredili isto še z Married with Children:)) ta serija je bila pa najboljša.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Full house že takrat ni bila gledljiva s tistim njihovm posiljevalskim smehom za vsako stvar. Humorja pa itak da sploh ni bilo. So bile dosti boljše homuristične serije v tistih časih.
Ampak za tipičnega američana je očitno dovolj, če spuščaš smeh vsake 3 sekunde, da je smešno.

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

Serija Full house bo dobila po 20 letih novo sezono z naslovom Fuller house>:D

Ena izmed tistih ameriških serij, ki ima notri na silo dodan smeh gledalcev. To me je vedno tako motilo, da sem pogledal komaj kak del.
Pa a ne bo preveč bizarno, da bi vsi skupaj še vedno živeli skupaj v eni hiški? Skupina 60 letnih moških in skupina 30 letnih punc, ki še vedno živijo pri očetu in vsi skupaj v mali hiški z nekaj sobami.

vecina sitcomov iz 80ih je imela vsiljen smeh
od fresh prince-a do full house-a, family matters, cosbijev etc

Lion29 je izjavil:

vecina sitcomov iz 80ih je imela vsiljen smeh
od fresh prince-a do full house-a, family matters, cosbijev etc

Že res ampak ne za vsaki drek in pa ostale serije so bile vsaj malo smešne če že ne kr orenk.

Zgodovina sprememb…

Ta serija je najboljša

Smeh v teh serijah me ni nikoli motil očitno sem se ga navadil. Sem pogledal ogromno teh serij, ko so jih predvajali še na A kanalu:)

To me je vedno tako motilo, da sem pogledal komaj kak del.
V kino ali gledališče verjetno tudi ne hodiš gledat komedij, ne? Ker tam se tudi cela dvorana reži ob vsaki napol smešni šali.;)

O.

Ja,smeh je nalezljiv...

nurse013 je izjavil:

Ja,smeh je nalezljiv...

Vsa čustva so hudo "nalezljiva".
Smeh se hitro prenese, zehanje prav tako, je pa precej nevarno, da se tudi jeze zelo hitro naleze cela skupina in zadeve uidejo iz nadzora.

Kar se tiče pa serije FULLER HOUSE, lahko še omenimo, da jo je naročil Netflix, kar verjetno pomeni, da bodo na voljo vsi deli naenkrat.
Naročili so 13 delov 9. sezone. Na voljo pa bodo enkrat leta 2016.

Podatka ali bo notri dodan smeh nisem našel nikjer. Bodo pa Tannerjeve hčerke sedaj vse že mamice s kar nekaj otroki, poleg tega pa bodo še noseče...

Zanimivo bi bilo, če bi še kakšno sezono Roseanne posneli na podoben način. Z Goodmanom bi bila lahko hudo zabavna babica & dedek.

O.

Ja, roseanne je zdaj velik bolj suha :D ... goodman pa ne tolk :D

bah, pogledal zadnji del sezone Daredavil....

spoiler

Pravo razocaranje ta njegova oprava... zgleda prav debilno.... prej, v crnem, je zgledal 100x bolje.... ah well

««
102 / 317
»»