Forum » Zvok in slika » Medijski predvajalnik
Medijski predvajalnik
slokii ::
Pozdravljeni,
iščem medijski predvajalnik, ki bi bil sposoben naslednjih zadev:
NUJNO:
- predvajanje divx, dvd iz eksternega USB diska
- predvajanje podnapisov s šumniki (solidne velikosti, možnost nastavitve velikosti je +)
- predvajanje slik (jpeg) tudi v slideshow varianti
DOBRO BI BILO ŠE:
- internetna WIFI povezava (za gledanje trailerjev), youtube
- možnost snemanja na USB
CENA:
čim nižja :)
Gledal sem: wd live tv, lifeview sprejemnik?
Hvaležen bi vam bil za vaše izkušnje in predloge glede tega kaj kupiti. Ne bi se rad preveč ukvarjal z nadgradnjami custom firmware-om, itd... zadeva bi morala delovati "out of the box" (razen mogoče kak avtomatski FW update).
LP!
P.S. vem,da je podobnih tem že nekaj odprtih, a mislim, da bo tak summary koristil še komu drugemu, ne le meni....
iščem medijski predvajalnik, ki bi bil sposoben naslednjih zadev:
NUJNO:
- predvajanje divx, dvd iz eksternega USB diska
- predvajanje podnapisov s šumniki (solidne velikosti, možnost nastavitve velikosti je +)
- predvajanje slik (jpeg) tudi v slideshow varianti
DOBRO BI BILO ŠE:
- internetna WIFI povezava (za gledanje trailerjev), youtube
- možnost snemanja na USB
CENA:
čim nižja :)
Gledal sem: wd live tv, lifeview sprejemnik?
Hvaležen bi vam bil za vaše izkušnje in predloge glede tega kaj kupiti. Ne bi se rad preveč ukvarjal z nadgradnjami custom firmware-om, itd... zadeva bi morala delovati "out of the box" (razen mogoče kak avtomatski FW update).
LP!
P.S. vem,da je podobnih tem že nekaj odprtih, a mislim, da bo tak summary koristil še komu drugemu, ne le meni....
- spremenil: slokii ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri media playerOddelek: Kaj kupiti | 3531 (2066) | meho7 |
» | htpc like box za glasboOddelek: Zvok in slika | 1571 (1314) | umexteacher |
» | Monitor LG M2380DF-PZ kako predvajati DVD in omogočiti GUIDE?Oddelek: Pomoč in nasveti | 975 (907) | Joze_K |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57649 (49540) | Lupin |
» | TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 9541 (7905) | asterix2000 |