Forum » Programska oprema » Convert vCard to CSV
Convert vCard to CSV
Crim ::
Pozdravljeni,
Ali mogoce kdo ve kako bi convertal vCard fajle iz outlooka v CSV katere bi potem uploadal na gmail account. Na netu sem našel en kup teh aplikacij vendar je problem v tem da je potrebno vsak vCard posebej convertirat, ker pa imam vec kot 300 fajlov je to dela za celo vecnost. Rabim uglavnem program ki bi mi 300 vCard fajlov convertiral v en CSV fajl.
Hvala ze vnaprej
Ali mogoce kdo ve kako bi convertal vCard fajle iz outlooka v CSV katere bi potem uploadal na gmail account. Na netu sem našel en kup teh aplikacij vendar je problem v tem da je potrebno vsak vCard posebej convertirat, ker pa imam vec kot 300 fajlov je to dela za celo vecnost. Rabim uglavnem program ki bi mi 300 vCard fajlov convertiral v en CSV fajl.
Hvala ze vnaprej
harvey ::
Morda tole razreši > OL2000: (CW) How to Export Your Personal Address Book to a Text File
edit:
Zakaj komplicirati, direkten postopek:
Transfer contacts between Outlook and Google Gmail
edit:
Zakaj komplicirati, direkten postopek:
Transfer contacts between Outlook and Google Gmail
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
Johnwilson ::
VCF u CSV konverter je vrlo napredan alat za pretvorbu. Ovaj alat lako izvesti VCF podatke u CSV. Više informacija :- VCF u CSV konverter
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: kloko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos stikov iz SD kartice v računalnikOddelek: Mobilne tehnologije | 1207 (1096) | stb |
» | Apple dobil patent za odklep telefona z gesto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 36034 (30587) | klinker |
» | Moški so za Android, ženske pa iOSOddelek: Novice / Ostale najave | 9537 (7577) | nekikr |
» | samsung galaxy- uvoz imenika itd..Oddelek: Pomoč in nasveti | 3333 (3295) | maxum |
» | KDE 3.2 izšel 3. 2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2746 (2746) | Jebiveter |