Forum » Operacijski sistemi » Oznaka particije - drive letter
Oznaka particije - drive letter
Valuk1 ::
Alo!
Imam en problem z označevanjem particij in sicer,
imam en zunanji disk z oznako G. Ko na računalo priklopim še kak telefon, vstavim spominsko kartico, priklopim drug disk,...
mi oznaka prvotnega zunanjega diska skoči na F ali katero drugo oznako (drive leter).
Zanima me, če obstaja kaka varianta, ki bi "zaklenila" oznako diska na fiksno.
Problem se namreč pojavi pri vsakokratni sinhronizaciji podatkov 1 x tedensko.
Uporabljam pa Win XP.
TNX!
Imam en problem z označevanjem particij in sicer,
imam en zunanji disk z oznako G. Ko na računalo priklopim še kak telefon, vstavim spominsko kartico, priklopim drug disk,...
mi oznaka prvotnega zunanjega diska skoči na F ali katero drugo oznako (drive leter).
Zanima me, če obstaja kaka varianta, ki bi "zaklenila" oznako diska na fiksno.
Problem se namreč pojavi pri vsakokratni sinhronizaciji podatkov 1 x tedensko.
Uporabljam pa Win XP.
TNX!
Duhec ::
Načeloma se fiksira, lahko pa stestiraš.
Če imaš pc v mreži najprej vzpostavi vse mrežne povezave in morebitno mapiranje mrežnih diskov in potem določi črko nekje proti koncu abecede.
Če imaš pc v mreži najprej vzpostavi vse mrežne povezave in morebitno mapiranje mrežnih diskov in potem določi črko nekje proti koncu abecede.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop drugega SATA diskaOddelek: Strojna oprema | 2903 (2487) | amigo_no1 |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5568 (3144) | Bevcan |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3770 (2558) | bogdanv |
» | zunanji disk se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 2250 (1964) | Pyr0Beast |
» | Ob vsakem priklopu usb diska mu dodelijo winsi drugačno črkoOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (876) | Brainstorm |