Forum » Zvok in slika » veliko velikih slik -> veliko malih
veliko velikih slik -> veliko malih
DavidJ ::
Pozdravljeni.
Pravkar sem dobil slike z nasega maturanca na CDju in teh slik je malo morje. Pa se velike so. Zelo. JPEG format -> 800kb (pribl. 1800x1200).
Jaz bi rad te slike zmanjsal (sirina in dolzina seveda) za faktor najmanj 60%. Kateri program lahko to stori najhitreje?
Recimo z ACDSee bi ze slo... samo me ne mika zmanjsevat vsake slike posebej...
Hvala za odgovore.
Pravkar sem dobil slike z nasega maturanca na CDju in teh slik je malo morje. Pa se velike so. Zelo. JPEG format -> 800kb (pribl. 1800x1200).
Jaz bi rad te slike zmanjsal (sirina in dolzina seveda) za faktor najmanj 60%. Kateri program lahko to stori najhitreje?
Recimo z ACDSee bi ze slo... samo me ne mika zmanjsevat vsake slike posebej...
Hvala za odgovore.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
DavidJ ::
Sem ze nasel resitev. ACDSee.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
undefined ::
> Recimo z ACDSee bi ze slo... samo me ne mika zmanjsevat vsake slike posebej...
> Sem ze nasel resitev. ACDSee.
Swashta. :>
> Sem ze nasel resitev. ACDSee.
Swashta. :>
CaqKa ::
powertoysi v xpjih... ko jih instaliras lahko spremijnš velikosti in pa rotiranje preko desnega klika ;)
bodom ::
jah al pa odpri eno fotko v photoshopu...naredi 'prek nje' action, opravi kot zelis in pol ponovi za vse fotke isto.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimozacija slik za web: težava z velikostjoOddelek: Izdelava spletišč | 1089 (1034) | roli |
» | Minolta Z2 raw hack firmwareOddelek: Zvok in slika | 2734 (2361) | Gundolf |
» | Program za gledanje slikOddelek: Programska oprema | 4616 (4373) | branko_bm |
» | Ali obstaja kak program v katerem bi lahko skrčil več JPG slik naenkrat ?Oddelek: Programska oprema | 1388 (1212) | dejcoo |
» | KONVERZIJA IZ GIF. V BMP. !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1167) | abcde7 |