Forum » Pomoč in nasveti » Hitrost USB 3.0 med WinXP in Win7
Hitrost USB 3.0 med WinXP in Win7
kixs ::
Oj,
doma sem sele pred kratim presaltal na Win7-x64.
Ker rad testiram, me je zbodlo v oci, da je hitrost prenosa pri zunanjem dock-u z dvema portoma preko USB 3.0 dosti manjsa kot pri WinXP!?
Prenos iz porta 1 na port 2 v WinXP znasa cca 71MB/s, medtem ko na W7 znasa zgolj cca 45MB/s.
Vsi parametri testiranja so isti. Prenasa se tocno 7GB v petih datotekah.
Prenos podatkov iz dock-a na interni disk in obratno so enaki tako pod WinXP kot W7. Problem je le med prenosom med diskoma v dock-u. Enako se dogaja tako pri Win7-x64 kot pri Win7-x86.
Hmmm?
Gledam malo google in vidim, da ima polno ljudi tezave z nizkimi prenosi pod W7!? Obstaja kaksna resitev? Sicer bom verjetno sel nazaj na WinXP ali pa vsaj dual-boot, ko bom delal vecje prenose.
lp
doma sem sele pred kratim presaltal na Win7-x64.
Ker rad testiram, me je zbodlo v oci, da je hitrost prenosa pri zunanjem dock-u z dvema portoma preko USB 3.0 dosti manjsa kot pri WinXP!?
Prenos iz porta 1 na port 2 v WinXP znasa cca 71MB/s, medtem ko na W7 znasa zgolj cca 45MB/s.
Vsi parametri testiranja so isti. Prenasa se tocno 7GB v petih datotekah.
Prenos podatkov iz dock-a na interni disk in obratno so enaki tako pod WinXP kot W7. Problem je le med prenosom med diskoma v dock-u. Enako se dogaja tako pri Win7-x64 kot pri Win7-x86.
Hmmm?
Gledam malo google in vidim, da ima polno ljudi tezave z nizkimi prenosi pod W7!? Obstaja kaksna resitev? Sicer bom verjetno sel nazaj na WinXP ali pa vsaj dual-boot, ko bom delal vecje prenose.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3564 (3313) | TheRiddle |
» | Drajverji se težko dobijoOddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (2046) | amigo_no1 |
» | Windows še vedno krepko vodi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9147 (7315) | Utk |
» | Kdaj ste nazadnje namestili (Win) OS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1751 (1057) | krneki0001 |
» | Microsoft je razmišljal o ukinitvi prodaje Viste (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14814 (11164) | Ziga Dolhar |