Forum » Elektrotehnika in elektronika » playstation 2 napajanje 120-220 v
playstation 2 napajanje 120-220 v
#000000 ::
Sosedu je žlahta iz USA poslala dve ps2 konzoli in ena dela druga niti prižge ne, zdej sem uno ki ne prižge mal odpru in naletu na tole nalepko, ne morem pa pogledat une ki deluje ker jo je sosed že pošenkal nekam naprej in je konzola baje že v srbiji.
Zamenju sem usa štekar z našim, ker je zgledal adapter za vtičnico USA-EU polomljen, zdej sem mal pred dilemo naj tole vklopim na 220v al ne. ?
Zamenju sem usa štekar z našim, ker je zgledal adapter za vtičnico USA-EU polomljen, zdej sem mal pred dilemo naj tole vklopim na 220v al ne. ?
- zavaroval slike: bluefish ()
#000000 ::
Ja sej se mi je zdel, sicer je sosed reku da jo je ža uštekal na 220 ampak da ni prižgala, sicer nič ne smrdi po ožganem in naj bi nič ne zašmelcalo ko je probal, je pa res da je bil uni usa eu adapter fejst zjahan in tudi sam kabel nekaj pretrgan, mogoče je imal srečo.
Kje bi dobil tak pretvornik ?
Kje bi dobil tak pretvornik ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 110V - 220V pretvorba polnilcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5600 (5195) | negotiator |
» | Facebookova grožnja HP-ju, Supermicru in drugim velikanomOddelek: Novice / Procesorji | 11569 (9826) | PrimozR |
» | Rabo bi pretvornik da bi lahko na USA vtikače priklopo stvariOddelek: Kaj kupiti | 1330 (1173) | sid911 |
» | polnjenje mobitela v ameriki (110 V)Oddelek: Mobilne tehnologije | 3606 (3285) | zlabo |
» | doma spackan računalnik -> car mp3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1757 (1225) | zvery1 |