Forum » Hlajenje in modifikacije » Osvetlitev zida za monitorjem
Osvetlitev zida za monitorjem
Mare3 ::
Kaj bi bila najbolj ugodna rešitev kako bi postavil recimo led lučke za monitor da bi se v temi lažje gledalo na monitor ker je v čisti temi zelo moteče za oči in predidevam da tudi slavo za njih. Morda kakšna preprosta rešitev recimo: LED lučke oz. diode ne vem kaj se uporablja ali kaj je razlika, žica, baterija ter stikalo. Tako si jaz recimo predstavljam najbolj presprosto rešitev pa me zanima mogoče ima kdo boljšo.
Sem že našel rešitev: http://www.inotech.si/?20,led-trak-60le...
Ne vem pa kako se priklopijo in na kaj ker ne piše nič.
Ne vem pa kako se priklopijo in na kaj ker ne piše nič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare3 ()
cresh ::
Copy/paste iz tvojga lina
Montaža traku:
Na hišno napetost 220V:
Če želite trak priključiti na hišni napetosti 220V, potrebujete še napajalnik. V naši ponudbi imate napajalnike za vse dimenzije trakov:
Napajalniki 220V/12V
Sicer pa, imam doma 3x30cm led trak za sedežno za ambientno svetlobo. Zvezan na 12V ac/dc adapter.
Potem mam pa okol in okol steklene mize tud led trak, ampak močnejši in je zvezan na pretvornik.
Montaža traku:
Na hišno napetost 220V:
Če želite trak priključiti na hišni napetosti 220V, potrebujete še napajalnik. V naši ponudbi imate napajalnike za vse dimenzije trakov:
Napajalniki 220V/12V
Sicer pa, imam doma 3x30cm led trak za sedežno za ambientno svetlobo. Zvezan na 12V ac/dc adapter.
Potem mam pa okol in okol steklene mize tud led trak, ampak močnejši in je zvezan na pretvornik.
Zgleda je prišlo do neke napake v mojem brskalniku da mi ni odprlo cele strani in tega nisem videl. Se pravi kaj ima ta trak ki se kupi na 1m recimo na začetku luknjo s priključkom v katerega priklopim ta napajalnik: http://www.inotech.si/?32,napajalnik-22...
logit ::
Sam imam eno varčno žarnico pritrjeno na mizo za zaslonom (se nič ne vidi zaradi strukture mize). Stikalo imam levo od lcdja. Ko prižgem se stena za zaslonom osvetli in veliko lažje gledam. Podobno sem naštimal v dnevni sobi za Lcd tvjem (se pravtako nič ne vidi). Totalno improvizirano, ampak neprecenljivo v večernih urah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osvetlitev delovnega pulta v kuhinji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25376 (6404) | Machete |
» | LED trak, IR senzor in dimmerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3399 (2289) | bsslo |
» | TransformatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3599 (3373) | Matko |
» | led osvetlitev stopnišča (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24286 (19904) | Map |
» | Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3739 (3326) | SkyEye90 |