» »

Plešavost, Minoxidil, presajanje las itd.

Plešavost, Minoxidil, presajanje las itd.

««
12 / 35
»»

Jerry000 ::

pobrit ali barvanje

unclub ::

Jutri pa imam poseg. Komaj čakam, da bo konec

mark16 ::

veliko sreče!!! ampak najbolj tečno obdobje je po operaciji prva dva meseca, odvisno od prehodnega stanja

Hvala Mark 16, sam nimam danes sreče, saj sem se kmalu po presaditvi malo udaril v glavo ( na prejetem mestu)in sem zdaj zaskrbljen.

Blum ::

Propecia. Edina stvar, ki dejansko deluje. Predpiše ti jo dermatolog za 6 mesecev, naprej pa os. zdravnik. Cena škatlice na mesec je okoli 55 eur.

unclub, a si se udaril ali odrgnil? je graf noter?
blum: res je, ampak jo je treba hitro začeti jemati, ko si napol že plešast je prepozno

Udarc je bil, sam ni bil močan. Dr. je rekel da ni nič narobe, ker nisem krvavel.

Mare10 ::

unclub, sedaj je mimo že več kot 1 mesec od tvojega Fue kakšno je stanje?
KOliko graftov si presadil, kakšna je bila cena itd.?
Je bil kdo na FUE v turčiji?

Spenc, kje nabavljas RU in kateri minox uporabljas peno ali tekočino?
To se uporablja vsako posebej če te prav razumem...

da boste vedeli kako poteka fue:

Mare10: presaje lasje začnejo rasti po 3 mesecih.

roccat ::

Kaj je RU?

Gladjolko ::

Imam sklop vprašanj:

Kam se najbolj splača it na presaditev las? (finančni in kvalitativni vidik - best buy)
Ali se bistveno razlikujeta ceni metod FUE in FUT?Če ja za koliko?(CCA)

Ali so vam te klinike kaj znane ?
http://www.presadjivanjekose.rs/akcija2...
(to pomeni 1500€za 3000 las...to se mi zdi sumljivo ugodno)

http://www.royalestethic.com/sl/hair-gr...
Cene paketi vključujejo:

Vaš operacija
Lokalna anestezija
Vsa zdravila, v času, ostati na kliniki
Konsulatatsiya zdravnik
Vsa potrebna predoperativna ocena
Bolnišnica oblačila (če je potrebna operacija)
3 nočitve z zajtrkom v luksuzni hotel 4 * v Istanbulu na
Vsi prenosi do in iz letališča, hotel in klinike
Pooperativni pregled pri zdravniku
24 ur / 7 dni v tednu odprto linijo nujnih primerih, če je potrebno
To mi je pa še bolj sumljivo.

Ali kdo ve kaj več o tem?

Resno razmišljam o presaditvi ampak ne vem kam it, da bo dobro narejeno!
HVala za kakršnokoli pomoč in odgovore.

istanbul glede cene+kvalitete in pa fue

potepin ::

Imam nov zapakiran Rogaine 5% Minoxidil pena, 4 mesečna pakunga, dal sem 45 EUR na Ebayu.
Zakaj prodajam? Čeprav so alergijske reakcije izredno redke (tako piše), sem po 5 dneh dobil hudo alergijo,
rdeč vrat, zatekli obraz, oči,... Kljub prenehanju mi po 3 dneh ni izginilo. POtrebna bolnica in močna injekcija.

Tisti, ki pozante zadevo, se verjetno ne bojite uporabe. Jaz bom ali vrgel stran ali dal nekomu za pol cene. Sem iz MB.
Rok trajanja je februar 2015.
Zdaj pa grem iskat nekaj drugega, MInoxidil mi očitno škodi...
lp

Potepin, za 50eur / mes dobiš propecio.

mihecpegec ::

Kaj pa pravite o tem? Sem dobil na mail :)

FulFix
http://www.whyhairfallsoff.com/si2GhTfO...

trancer01 ::

9,99% čisti nateg.

goku10 ::

Ali ima kdo izkusnje s presaditvijo las v kliniki iz Šentjurja?

Prodam nekomu 5 tablet originalne propecie v originalnem pretisnem omotu.

damirez ::

Pa dobr kle vsaj je blo že neki v Istanbulu...
Kako izkušnjo napisat, pa ni šanse al kaj? Kje ste bli, kolko vas je prišlo, kolko ste zadovoljni, kakšen nasvet...
Ne vem kaj je fora?

Ikspe ::

moje pleše ne menjam za nobeno lasuljo. ventilacija je boljša in možgani dobijo več kisika hehe

Scarecrow99 ::

Uncub in Mark 16. Prosim če povesta kaj več o vajinem potovanju, ter samem postopku.. Mark, tudi za tvojega kolega, ki je šel. Katera klinika, kateri doktor je opravil poseg, bi jih priporočili ponovon? KOliko graftov(las) je posadil na kvadratni centimeter.. Bral sem, da če je 50 na kv cm, je to dobra gostota.. JE to res?
Koliko las ste si vstavili, in kakšna je bila cena za storitev? Težko je najti izkušnje iz prve roke, zdi se mi, da so vse strani v turčiji,ki se s tem ukvarjajo polne modifikacij, fotošopa itd.. tudi pozitivnih feedbackov je preveč za moje pojme.
Upam, da čimprej kateri to vidi, ker bom v prihodnjem letu tudi sam verjetno šel na to pot.. :)

Kaj pa kaj takšnega
http://www.naravni.si/nega-zdravje-lepo...

Imam po vrhu bolj redke lasje, je kdo sprobal to če deluje? Baje ti 12% povrne...nebi blo švoh:). Ali to:
http://fidimed.si/vsi_proizvodi/lasje_i...

Tone007 ::

Jaz sem v naši lekarni kupil šampon in balzam Revivogen pa me zanima če ga kdo uporablja?

Je res, da ima lahko iste stranske učinke kot če bi uporabljal tablete proti izpadanju las? Ker naj bi ta šampon odstranjeval dht z lasišča ampak ne verjamem, da se toliko vpije v kožo ali je možno?

Sem pa kupil še tablete proscar-5mg ampak sem se odločil, da jih ne bom jemal če koga zanima naj piše na ZS jih dam zelo ugodno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tone007 ()

bambam20 ::

Me zanima, kdo ima sedja po teh posegih resnično zelo goste in močne lase :).

radmannsdorf ::

http://www.moski.si/sodoben-moski/moje-...
jaz sem se sprijaznil da sem sexy :)

wyoming ::

Zdravo!

Naslednji teden se prijavim na kliniki PANTOVČAK v Zagrebu, in sicer za presaditev las FUE.

Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje s to kliniko (kolikor berem na forumih na hr. so kar zadovoljni).
Sicer še nimam velike plešavosti,vendar se nakazuje v to smer. So pa junija imeli še 50% popust na fue, tako da upam da mi uspe zbiti malo ceno.

pardon PANTOVČAK.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: wyoming ()

Kleemen ::

Ne da se mi brat celotne teme, tako da kar vprašam.. Tudi meni že par let postopoma, počasi izpadajo lasje (več ali manj samo odspredaj, nad čelom in po sredi, ostalo je kul), je pa vsako leto huje tako da bi rad to nekako preprečil ali kaj svetujete? Če bo čez par let še huje bom nekako napraskal denar za vsaditev novih, če bo finančna možnost, ampak zaenkrat še ni takšen problem. Sigurno ima še kdo podoben problem in me zanima če ste že probali s kakšno kremo, šamponom ali kaj podobnega vsaj za preprečitev oz. novo rast? Hvala za pomoč in brez zamere, ker nisem bral prejšnjih postov.

Spajky ::

Ne sekiraj se + Čimprej se sam s seboj in svojimi geni sprijazniš in spremeniš frizuro, tembolje bo in prišparal boš ogromnega denarja za čudežne maže, zdravila in presaditve las etc. IMHO ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

sej se ne, zaenkrat je še kul je pa vsako leto slabše tako da čez čas bo pleša kar pa ne bo kul :D

klemen, ko bo kriza boš videl da boš celo temo prebral:)

Ko bo pleša, boš že starejši in z urejenim življenjem in tudi te ne bo več motlo ... in tudi mladostniško se ne boš več izražal, pa hormoni te bodo malce spustili in te bo b*** K*** za lasišče, ker boš imel dosti drugih pomembnejših problemov ...

Spajky je izjavil:

Ko bo pleša, boš že starejši in z urejenim življenjem in tudi te ne bo več motlo ... in tudi mladostniško se ne boš več izražal, pa hormoni te bodo malce spustili in te bo b*** K*** za lasišče, ker boš imel dosti drugih pomembnejših problemov ...

Ko boš star koliko 60? Sam sem se srečal z izpadanjem lase kmalu po 20-tem letu. Kako se naj s tem sprijazniš. Ok, ne rečem, da bi pri 60-ih. Močno pogrešam lase. Sicer ne vsak dan. Je pa bedno, ko vidiš, da si nekaj izgubil vsaj 30 let prezgodaj. :8)

Sam se odločam za nakup kvalitetne lasulje iz naravnih las. Mogoče ima kdo kakšno iukušnjo v tej smeri?
Sicer poznam eno punco, ki iam takšno lasuljo in če ne bi izvedel, da nima svojih las ne bi nikoli ugotovil. Vprašanje ki se mi samo poraja je, koliko je lahko dejansko vroče pod lasuljo, čeprav bi naj bila vrhunska kapa.

in kaj boš napravil, če te bo ena pocukala za lase in ji bodo ostali v roki >:D

quepasa ::

krispe ::

bambam20 je izjavil:

Spajky je izjavil:

Ko boš star koliko 60? Sam sem se srečal z izpadanjem lase kmalu po 20-tem letu. Kako se naj s tem sprijazniš. Ok, ne rečem, da bi pri 60-ih. Močno pogrešam lase. Sicer ne vsak dan. Je pa bedno, ko vidiš, da si nekaj izgubil vsaj 30 let prezgodaj. :8)

Sam se odločam za nakup kvalitetne lasulje iz naravnih las. Mogoče ima kdo kakšno iukušnjo v tej smeri?
Sicer poznam eno punco, ki iam takšno lasuljo in če ne bi izvedel, da nima svojih las ne bi nikoli ugotovil. Vprašanje ki se mi samo poraja je, koliko je lahko dejansko vroče pod lasuljo, čeprav bi naj bila vrhunska kapa.

http://www.lasni-sistem.com/index.php?I...
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

radmannsdorf ::

quepasa je izjavil:

Caboki

kapa je rešitev :))

piromanček ::

js tudi postajam plešast in mam lepe goste lase...pa dol mi visi, nekaterim tukaj manjka samozavest ne pa lasje

Lasje jim dajejo samozavest...

piromanček je izjavil:

js tudi postajam plešast in mam lepe goste lase...pa dol mi visi, nekaterim tukaj manjka samozavest ne pa lasje

Lasje dajo samopodobo. Večina pa izgledajo z lasmi bolje. Ženske imajo raje moške z lasmi. Pa se lahko v medijih najde milijon člankov, kako se pobriti moški sexy , oh in sploh privlačni. AMpak v realnosti, še nisem zasledil, da bi večina žensk bila očarana nad moškim brez las. Samo črnci dejansko izgledjao res ok brez las. Njim sploh ne pašejo. Tipov, ki bi bili res privlačni brez las je pa resnično malo.

Plus, da te pleša dejansko postara za par let, pa se lahko še ne vem kako trudiš. Ko sem preizkušal lasulje, sicer malce manj dobre sem z lasmi dejansko izgledal par let mlajši, pa še zdaj nisem star. Pa to ni brezvezno pisanje v zrak.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

piromanček ::

no vidiš, da imam prav...

evo vam še en kozmetični produkt, za tiste, ki jim manjka/rabi dodatna samozavest >:D ... http://instanthaircolorific.com.br/

BorutO ::

Ena super zadeva na 24kur ... http://www.zadovoljna.si/clanek/modna-i...

Imajo nagradno igro za ženske (očitno), tako da moški ravno tu ne pridejo v poštev, probaj pa kje v lekarni pogledat po tem "čudežnem" zdravilu.

po tvju zadnje čase vidim reklamo za tale izdelek..

http://medilip.si/izpostavljeni_produkt...

že kdo sprobal? se splača naročit ali nima smisla?

Kleemen je izjavil:

po tvju zadnje čase vidim reklamo za tale izdelek..

http://medilip.si/izpostavljeni_produkt...

že kdo sprobal? se splača naročit ali nima smisla?

Vsekakor. Ampak naroči serum za 180€. Bodo več zaslužili.

si sprobal ali kako veš da ne deluje?

blackbfm ::

AMpak v realnosti, še nisem zasledil, da bi večina žensk bila očarana nad moškim brez las.

pol bo še tolk manj očarana nad tvojimi umetnimi:))

mk766321 ::

evo, danes dobil Delpecio iz rusije. Kao generična Propecia. Do sedaj uporabljal Finpecio, ker prejšnji dobavitelj več ne pošilja v slo, sem našel drugega, ki pa ima Delpecio. Bomo videli če preživim :D

Včeraj imel Fue v Zagrebu.
Res korektno osebje, vse v redu. Sicer nisem imel ogromno presaditve,vendar vseeno cca 2000 foliklov.

Se pa odloča ogromno ljudi za Fue,videl včeraj na lastne oči,vseskozi prihajajo na pogovore.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: wyoming ()

_IKE_ ::

cena posega ?
««
12 / 35
»»