Forum » Loža » Čebulni sok pri plešavosti?
Čebulni sok pri plešavosti?
Invictus ::
Pred ene pol leta sem imel 12urni layover na letališču v Istanbulu in sem tekom tega časa sigurno videl vsaj 50 moških s sveže posajenimi lasmi (nekateri še poviti), iz česar sklepam da ta industrija dol na polno laufa in folk z različnih koncev sveta hodijo tja na poseg.
Meni ni ravno do tega, da bi kocine iz okolice jajc presajal na glavo .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
branimirII ::
TheBlueOne ::
Pred ene pol leta sem imel 12urni layover na letališču v Istanbulu in sem tekom tega časa sigurno videl vsaj 50 moških s sveže posajenimi lasmi (nekateri še poviti), iz česar sklepam da ta industrija dol na polno laufa in folk z različnih koncev sveta hodijo tja na poseg.
Dobis erekcijo, ce te kdo poboza. Se bolj kul je, ko poves po cem te boza...
louser ::
Ne bi raje kar akvarij postavil na glavo?
Bi še ribice plavale okrog pleše.
Kaj bi šele ta prave ribe delale...
'Čuj, kak pa to pali!'
Bi še ribice plavale okrog pleše.
Kaj bi šele ta prave ribe delale...
'Čuj, kak pa to pali!'
Aja, se to! Komaj po 3 mesecih rednega uzivanja silicija se zacnejo kazat prvi rezultati. Vecina jih neha po 1 mesecu ko zakljucijo, da ni ucinka. Ce nic drugega ti odebeli in ojaca lase, ki jih imas.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()
jype ::
branimirII je izjavil:
Clovesko telo lahko izkorisca samo dolocene oblike silicija. Npr. pr. neolusceno proso je lazje vsrkat kot silicij iz cebule.Ena težava je s to teorijo: Čebula in pivo (fermentirana škrobna pijača iz ječmena) sta bili zelo pomembni jedi starega egipta v času, ko so gradili piramide - in vendar zapisi od takrat pričajo o tem, da je bilo plešastih moških precej - so si pa skoraj vsi (tudi ženske) brili glave, ker je bilo to bolj higienično.
Ne jecmen. Pa ne v pivu. Neolusceno zrnje prosa, zmleto. V surovi obliki, ne peceno ali kuhano. To je mislim da edino zivilo iz katerega clovesko telo z lahkoto absorbira silicij.
Zgodovina sprememb…
Si ze sprobal? Verjetno ne, ker iz komentarjev sodec se vidi, da se ti ne sanja o cem gavarim.
branimirII je izjavil:
Si ze sprobal?Ne. Tudi s kurjim drekom si nisem mazal pleše, pa vem, da zaradi njega zagotovo ne bi pognali lasje.
branimirII je izjavil:
Si ze sprobal?Ne. Tudi s kurjim drekom si nisem mazal pleše, pa vem, da zaradi njega zagotovo ne bi pognali lasje.
Primerjas zdravo hrano z drekom. Res si posrecen.
gendale2018 ::
a ti jih ne presadijo z drugih koncev glave
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
čuvajte se žene, bit ćete jebene
tikitoki ::
branimirII je izjavil:
Fora cebule je mineral silicij. Ce vam cebula ne disi si lahk poiscete drugo hrano, bogato s silicijem. Druga stvar, da se izogibate uzivanja hrane, ki ta mineral v telesu znizuje. Izogibajte se sladkorju.
Se en dokaz, da si glup k tocak.
Lahko pa seveda rahlo popravis prvi vtis z relevantno znanstveno studijo, ki potrjuje tvoej trolaste blodnje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
@tikitoki, si malo za casom? Znanost okoli gubic, plese... se ne ugotavlja skozi znanstvene studije ampak skozi clanke iz kaksnih drustev, potrdi pa s subjektivnimi izpovedmi. Kljuc do uspeha je, da nisi skepticen. Jaz verjamem, da bom dobil kodre, ce spijem pivo na dan. Zarnkrat se mi zdi, da deluje, tako da bom nadaljeval.
Ko se mi bo plesa spremenila v kodre pa morda neham, ali pa tudi ne, iz preventive.
Ko se mi bo plesa spremenila v kodre pa morda neham, ali pa tudi ne, iz preventive.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
TheBlueOne je izjavil:
Ko se mi bo plesa spremenila v kodre pa morda neham, ali pa tudi ne, iz preventive.Ja, učinki bi se pokazali en mesec po tistem, ko bi nehal, če ne bi nehal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
@jype, zal trenutno ne morem na youtube. V glavnem moral bos sprejeti, da ce noces biti plesast moras ali pojesti pol kg cebule na dan, ali pa spiti pivo na dan. Pri splosno znani thetilkonisticni metodi dobis se kodre. Za znanost pa tako ali tako vemo, da nima resitve. So dokazali s celo vrsto studij. Sir Patric Stewart je clovek zannosti in temu primerno plesast.
Ja, jaz bom pomoje raje izbral plešavost. Čebule se sicer ne branim, ampak teslo pa nisem :)
louser ::
Pametni ljudje partnerja sicer ne izbirajo na podlagi množice las ali velikosti oprsja.
A kaj pa jaz vem, večina ljudi ni pametnih.
Bi prej rekel, da osebo bolj privlači zmožnost iti na kolo in prebrati ter razumeti strokovni članek kot pa število kocin na nekem delu telesa.
Sicer mi pa ni mar, ker okrog sebe imam tako ali tako same ribe prve klase.
A kaj pa jaz vem, večina ljudi ni pametnih.
Bi prej rekel, da osebo bolj privlači zmožnost iti na kolo in prebrati ter razumeti strokovni članek kot pa število kocin na nekem delu telesa.
Sicer mi pa ni mar, ker okrog sebe imam tako ali tako same ribe prve klase.
TheBlueOne je izjavil:
@tikitoki, si malo za casom? Znanost okoli gubic, plese... se ne ugotavlja skozi znanstvene studije ampak skozi clanke iz kaksnih drustev, potrdi pa s subjektivnimi izpovedmi. Kljuc do uspeha je, da nisi skepticen. Jaz verjamem, da bom dobil kodre, ce spijem pivo na dan. Zarnkrat se mi zdi, da deluje, tako da bom nadaljeval.
Vidva oba z tikitokijem sta za casom in ne pametna prevec. Za razliko od vas jaz ne verjamem niti podkupljenim raziskavam, niti clankom v rumenem tisku. Za razlliko od vas vernikov v raziskave, sem se jaz podal na 6 mesecno prakso uzivanja silicija iz surovega prosa. Vsak dan, vecja kolicina. Ampak to je bilo ze zdavnaj. Sem nehal, ker sem bil ze kot lev z grivo. Kar je prevec je prevec.
111111111111 ::
@BranimirII: Bravo. Verjemi samo sebi in pojdi rjovet nazaj v hosto in se izklopi iz interneta.
111111111111 je izjavil:
@BranimirII: Bravo. Verjemi samo sebi in pojdi rjovet nazaj v hosto in se izklopi iz interneta.
Ne. Internet je najtabolsa stvar, ki se nam je zgodila. Ce znas izluscit semena (proso) od plevela. Vendar vecina vas ne zna in berete bedarije.
Zgodovina sprememb…
111111111111 ::
Ma ti si novi facebook, ki točno ve, kaj mora kdo brati. :) Saj se zavedaš da moraš brati bedarije, da lahko argumentirano zavračaš trditve teh bedarij? Kako znaš luščiti proso od plevela, če nisi nabral vsega skupaj?
Zato ker sem ze prej izluscil plevel strani in je tega manj. Razen slotech, ki pa je nujno zlo. Tu pa tam se kaj pametnega najde.
gendale2018 ::
branimirii, kaj priporočaš za pamet?
ja sam mali poštar, kurac mi je oštar
fruktozo iz sadja pomesano v oreskih. Nujno, ker so vitamini topni le v mascobi. Oreski pa imajo zdrave mascobe. Oboje ti da gorivo za mozgane.
Zgodovina sprememb…
windigo ::
Sandalore oz. nekaj zaradi česar parfumi dišijo po sandalovini, naj bi dejansko spodbudilo rast las.
https://www.independent.co.uk/news/heal...
Če je kaj res na tem, potem se kmalu vohamo na LPP
https://www.independent.co.uk/news/heal...
Če je kaj res na tem, potem se kmalu vohamo na LPP
branimirII je izjavil:
TheBlueOne je izjavil:
Vidva oba z tikitokijem sta za casom in ne pametna prevec. Za razliko od vas jaz ne verjamem niti podkupljenim raziskavam, niti clankom v rumenem tisku. Za razlliko od vas vernikov v raziskave, sem se jaz podal na 6 mesecno prakso uzivanja silicija iz surovega prosa. Vsak dan, vecja kolicina. Ampak to je bilo ze zdavnaj. Sem nehal, ker sem bil ze kot lev z grivo. Kar je prevec je prevec.
Thetilko zalosten, da ne pameten prevec.
Drugace pa te popolnoma razumem. Tile podkupljeni znanstveniki s strani ljudi, ki poznajo resnico in hocejo nas ostale narediti plesaste. Ampak resnica bo mocnejsa kot zdravstveni lobi, ki vec kot ocitno hoce uniciti podjetja, ki izdelujejo izdelke za nego moskih las. Na dalec se vidi, da imajo razni clanki o tem, kako ne biti plesast dosti vec verodostojnosti, ker imajo prakticno vedno tudi fotografije, kjer se jasno vidi, da zadeve delujejo. Ali je kdo videl taksne fotografije pri porocilih klinicnih testiranj? Meni se zdi da ne!
branimirII je izjavil:
fruktozo iz sadja pomesano v oreskih. Nujno, ker so vitamini topni le v mascobi. Oreski pa imajo zdrave mascobe. Oboje ti da gorivo za mozgane.
Kako si pridobil fruktozo iz sadja? Ali se tudi vodotopni vitamini topijo le v mascobah?
dronyx ::
Evolucija? Ce smo vcasih bili kosmati, smo zdaj brez dlak, kjer ni treba bolj privlacni. Torej cez tisoce let bojo potomci plesastih v prednosti pri osvajanju.
Najprej pri vseh "napakah" in boleznih, ki so povezane z genetiko gre v bistvu za napako v načrtu (fauilure by design) kar v praksi pomeni, da se zdraviti praktično ne da, ali pa so rezultati zelo vprašljivi (pustimo ob strani marketing in farmakologijo, ki se pač trudi služit).
Vprašanje pa kaj je dejansko plešavost pri moških. Lahko gre za genetsko napako, ki jo bo s časom evolucija zavrgla, lahko gre pa gre zgolj za korak do stopnje, ko ljudje, oziroma kakorkoli se bodo takrat imenovali, ne bodo imeli nikjer več niti dlake. Po moje smo mi prenizko, da bi se bilo smiselno s tem sploh obremenjevat. Je pa res, da če gre tu res za korak v evoluciji, potem mora priti tudi do popravka v "programu", ki skrbi za dojemanje resničnosti, samopodobo itd. - torej da bo ljudem pleša postala všeč in ne bo več predmet frustracij.
Če bi evolucijo človeka iz primata do danes zavrteli kot film z zelo povečano hitrostjo, bi morali nekje opaziti, kako so imele nekatere opice čedalje manj dlak in je šel njihov razvoj v svojo smer. Pa seveda s tem ne trdim, da bodo plešasti moški (in seveda tudi ženske, saj prenašajo ta gen naprej na potomce tudi če same niso brez las) postali nekakšni nadljudje in nova vrst, medtem ko bodo ti si hipijevskimi čupami zaprti v kletkah po živalskih vrtovih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Gagatronix ::
Ma sekirat se okol plese je idiotizm. Js sm bil ze pr 20 kr plesast tko k vsi desci v moji familji.
dronyx ::
Zadnjič sem v Slovenskih novicah prebral vic, ki me je nasmejal.
Kaj je bolje biti, plešast ali neumen?
Neumen.
Če si plešast se bolj vidi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plešavost, Minoxidil, presajanje las itd. (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Loža | 591916 (1529) | miko22 |
» | Gostejši lasje?Oddelek: Loža | 4469 (3866) | Timurlenk |
» | Testosteron - kje testirati?Oddelek: Loža | 4275 (3704) | tikitoki |
» | Začetki sivih las (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12987 (11671) | jype |