Forum » Programiranje » Seštevanje vektorjev
Seštevanje vektorjev
Kostko ::
Torej pišem en program, v katerem bi nekje potreboval sešteti več vektorjev. Sedaj pa me zanima, kako približno bi to zgledalo (torej metoda računskega seštevanja vektorjev).
Human stupidity is not convergent, it has no limit!
Senitel ::
Ja vsak vektor je sestavljen iz nekaj cifer in potem istoležne cifre sešteješ in dobiš nov vektor, kje je to kakšen problem?
NoUse4AName ::
nikoli se ne bos naucil programiranja ce bos za vsako malo stvar sel druge ljudi sprasevat, kako se naredi. Se posebaj za taksne trivialne stvari kot to.
NoUse4AName: ne mi ti govort da se "ne bom naucil programiranja", ker programirati kar dobro znam. vprašanje pa je bilo postavljeno zato, ker mi pach ni prišlo tole na pamet, ker sem stvari malce zakompliciral.
NoUse4AName: torej s tabo se res ne mislim prepirati, ker enostavno nima veze. misli kar hočeš, prepiral se pa s tabo ne bom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se to napiše v ANG?Oddelek: Loža | 1470 (1199) | Pithlit |
» | .net kaj je to?Oddelek: Programiranje | 3411 (2757) | user4683 |
» | linux IDE in VS projekti (.sln)Oddelek: Programiranje | 1313 (1151) | 64202 |
» | Doom 3 za LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2585 (2585) | zvery1 |
» | Visual C++ oz. Basic ali Borland Deplhi 7?Oddelek: Programiranje | 2576 (1981) | BBB |