Forum » Pomoč in nasveti » Izguba administratorskih pravic W7
Izguba administratorskih pravic W7
Karaya 52 ::
Težava se je pojavila ko sem trdi disk prenosnika uporabil kot USB ključ, medtem ko je bil prenosnik na popravilu. Ob ponovnem priklopu na isti prenosnik, se je ob prvem zagonu pojavil disk check, po parih minutah se je windows končno naložil. Sedaj moram vsak program zagnati kot administrator (desni klik, blabla), čeprav imam že od samega začetka en račun. Lahko to reši samo formatiranje?
Še zmeraj sem administrator. Windows explorerja mi npr. sploh ne odpre če ga ne začenem kot admin preko desnega klika, kljub temu mi npr. noče predvajati youtube posnetkov - zgleda da bi še flash moral zagnati na isti način. Zgolj kot ilustracija. Drugače sem user control nastavil na minimum oz. sem ga izključil - nič ni pomagalo.
P.S.: ukazov v "run" mi noče izpeljati, napiše da nimam "appropriate permission"...
P.S.: ukazov v "run" mi noče izpeljati, napiše da nimam "appropriate permission"...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()
Popravek, ustvaril sem nov administratorski račun in zadeva deluje. Obstaja način kako popraviti starega?
Duhec ::
Mislim, da lahko kar vsebino delujočega računa skopiraš preko nedelujočega. Še prej moraš omogočiti skrite datoteke in mape vidne.
http://windows.microsoft.com/en-US/wind...
http://windows.microsoft.com/en-US/wind...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1452 (1327) | Kurzweil |
» | zvok v drugem uporabniškem imenuOddelek: Pomoč in nasveti | 2886 (2654) | tweet |
» | Ne morem potrditi nadzor uporabniškega računaOddelek: Pomoč in nasveti | 3651 (3375) | gorenjc |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14246 (11081) | fosil |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3339 (2761) | Pyr0Beast |