Forum » Pomoč in nasveti » Uvoz pošte iz Outlooka 2007 v Gmail
Uvoz pošte iz Outlooka 2007 v Gmail
SLO_Matej ::
Pozdravljeni!
Mogoče kdo ve kako bi lahko na enostaven način svojo pošto iz Microsoft Office Outlooka 2007 (torej z diska) preselil v Gmail (oblak)? Namreč ne da se mi več ukvarjati s pošto lokalno, ampak bi to raje prepustil Googlu, da bi imel dostop do pošte od skoraj kjerkoli in vse lepo sinhronizirano.
LP
Mogoče kdo ve kako bi lahko na enostaven način svojo pošto iz Microsoft Office Outlooka 2007 (torej z diska) preselil v Gmail (oblak)? Namreč ne da se mi več ukvarjati s pošto lokalno, ampak bi to raje prepustil Googlu, da bi imel dostop do pošte od skoraj kjerkoli in vse lepo sinhronizirano.
LP
SLO_Matej ::
Lahko malo bolj natančno opišeš kako naj to naredim, saj sem že dodajal Gmail račun, ampak mi je samo Gmailovo pošto preselil v prejeto. Tako da ne vem kako bi potem to rešil in kaj naredil. Se že nekaj časa ukvarjam s tem in bi bil zelo hvaležen, če bi mi kdo lepo po korakih razložil kaj naj naredim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook 2013Oddelek: Omrežja in internet | 1020 (351) | Machete |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25228 (11858) | donvito |
» | Nekaj vprašanj o povezovanju e-mail storitev ...Oddelek: Omrežja in internet | 1126 (988) | slitkx |
» | Google računiOddelek: Omrežja in internet | 3725 (1989) | zindo23 |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10722 (10722) | Gandalfar |