Forum » Pomoč in nasveti » Težava z zagonom
Težava z zagonom
orkan ::
Zdravo,rabim nasvet kaksnega ki se malce spozna na naslenjo situacijo:
Ko vklopim rač. in se zažene do dela kjer se naložijo XP (ko izgine logo) potem pa mrkne, tema na zaslonu, nalaga pa se se naprej, ko gres na safe mode varianto z VGA zagonom dela, ko greš v Bios dela, razen ko se hoče zagnat zamrzne, ne pomaga niti formatiranje, a se komu sanja kaj bi naj tole blo? Menjal sem plato a stvar je ista, sprobani rami in grafična v drugem rač. kjer dela brezproblema
A ve kdo kaj naj se poiskusim oz. se je ze srecal s taksnim problemom?
Ko vklopim rač. in se zažene do dela kjer se naložijo XP (ko izgine logo) potem pa mrkne, tema na zaslonu, nalaga pa se se naprej, ko gres na safe mode varianto z VGA zagonom dela, ko greš v Bios dela, razen ko se hoče zagnat zamrzne, ne pomaga niti formatiranje, a se komu sanja kaj bi naj tole blo? Menjal sem plato a stvar je ista, sprobani rami in grafična v drugem rač. kjer dela brezproblema
A ve kdo kaj naj se poiskusim oz. se je ze srecal s taksnim problemom?
Lp Orkan!!
bluefish ::
Če gre v Safe Mode normalno naprej, potem so lahko krivi gonilniki. Odstrani in namesti znova, po možnosti novejše ali verzijo starejše.
orkan ::
narobe sem se izrazil, naprej gre v "enable vga mode" safe mode in ostalo pa se zgodi isto kot pri normalnem zagonu, razen da tukaj mrkne ko pride črta spodaj do konca.... ni mi jasno več nič, ker če bi bil hardware bi skoraj mogel tisti grdi cvileči zvok se slišat, al ne?
Lp Orkan!!
DeeCoy ::
Poglej v BIOSih kateri je primarni grafični izhod? Verjetno ni nastavljen na VGA.. Še nekaj, a se je to zgodilo kar naekrat? je bilo vmes kakšno nameščanje programov?
Valentin ::
narobe sem se izrazil, naprej gre v "enable vga mode" safe mode in ostalo pa se zgodi isto kot pri normalnem zagonu, razen da tukaj mrkne ko pride črta spodaj do konca.... ni mi jasno več nič, ker če bi bil hardware bi skoraj mogel tisti grdi cvileči zvok se slišat, al ne?
Ali imaš mogoče priključen TV na drugi izhod grafične?
V tem primeru izklopi kabel in ga priklopi nazaj šele ko pride v Okna...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5323 (4928) | 2009cero |
» | Power saving modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3279 (2928) | amigo_no1 |
» | Črte - nepravilnosti čez ekran [Nedelovanje grafične?]Oddelek: Strojna oprema | 1998 (1752) | wooted |
» | Ko se Winsi "zbootajo" ni slike (black screen)Oddelek: Pomoč in nasveti | 846 (797) | Pyr0Beast |
» | V oknih sem deaktiviral graficno, ...sedaj pa posledicno nic ne vidimOddelek: Pomoč in nasveti | 1430 (1022) | Gorostan |