» »

Samsung Omnia i900 vs. Samsung Monte

Samsung Omnia i900 vs. Samsung Monte

gogobmw ::

Pozdravljeni..
sem se odlocil da bom kupil nov telefon in se nevem odlocit med temi telefoni. Oba sta mi vsec in imajo priblizno enake funkcije. Me zanima ce ima kdo iskusenj z njimi in kateri je manj problematicen u glavnem kaj se tice baterije. Jst bi vzel tega katermu daljs casa zdrzi baterija. Kaksne iskusnje in vase mnenja bi rabil da ce lazje odlocim za nakup
najlepsa hvala vam za odgovore, iskusnje, mnenja
lep pozdrav
gregor

jurre ::

glede omnie je tako - ce pustis original firmware je bolj poraz. Baterija drzi komaj 1 dan, funkcij je tudi precej manj. Ce nalozis kaksen drug custom ROM, ki jih lahko najdes po forumih in s tem nadgradis tudi windowse na 6.5 ti pa baterija drzi nekje 3dni brez tezav. Meni je ob res bolj redki uporabi in z izklopljenim 3G-jem drzal tudi do 5dni.

Glede monte pa nimam izkusenj..

jurre je izjavil:

glede omnie je tako - ce pustis original firmware je bolj poraz. Baterija drzi komaj 1 dan, funkcij je tudi precej manj. Ce nalozis kaksen drug custom ROM, ki jih lahko najdes po forumih in s tem nadgradis tudi windowse na 6.5 ti pa baterija drzi nekje 3dni brez tezav. Meni je ob res bolj redki uporabi in z izklopljenim 3G-jem drzal tudi do 5dni.

Glede monte pa nimam izkusenj..

5 dni bi blo kar fajn da bi zdrzal ja :) en kolega mi tudi priporocil omnio .. glede njegovih izkusenj. hvala ti za tvoje mnenje.

hojnikb ::

Odsvetujem Omnijo, sploh glede na to da je to star telefon, problemi z touchscreenom....
Zdej če maš res fetiš na to da lahko vse nastaviš, pol ja,drgač pa vzemi kej druga.
#brezpodpisa

hojnikb je izjavil:

Odsvetujem Omnijo, sploh glede na to da je to star telefon, problemi z touchscreenom....
Zdej če maš res fetiš na to da lahko vse nastaviš, pol ja,drgač pa vzemi kej druga.

hvala za nasvet... o tem drugem telefonu neves nic konkretnega?

hojnikb ::

Kolk pa misliš dat za telefon sploh ?
#brezpodpisa

JanezH ::

Jaz imam omnio že 2 leti z originalnim rom-om in mi baterija drži kake 3 dni. Instaliran imam SPB Mobile Shell in stvar deluje kot je treba. KLIK na SPB Mobile Shell

hojnikb je izjavil:

Kolk pa misliš dat za telefon sploh ?

ma tam do 150 bi dal ce je stvar uredu! ta monte se ze za 70-80 dobi samo nevem kakoje glede baterije. mogoce se kak drug predlog?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1227123584 (32410) Kunte
»

SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )

6913169 (6910) Destroyers
»

Samsung Omnia II ?

183589 (1824) hojnikb
»

Windows Mobile 6.5 predstavljen in testiran (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
508616 (7173) Lonsarg
»

Samsung Omnia

Oddelek: Strojna oprema
91550 (1292) #000000

Več podobnih tem