» »

Help!!! -ZACETNIK

Help!!! -ZACETNIK

Ziggy ::

Zivjo.

Najprej pozdrav.

Pred dnevi sem "SURFAL" po NET-u pa je med tem je prislo do izpada elektrike....PC se je seveda nenadoma ugasnil :( ,ko sem ga cez cirka 2h nazaj prižgal mi je javil oz. sedaj imam možnost PC samo zagnati v SAFE MODE ...itd (neke štiri moznosti)..:8) ... -odšteva čas 30s??? Poskusil sem ze vse moznosti (10X)...najprej SAFE MODE ...itd. toda nikakor noce naloziti WIN.XP/PRO. do konca!! (že pokaže WIN./XP..pa zopet preklopi na:
We appologize for the inconvenience, but Windows could not start normally.......", in potem "Start in Safe mode, Safe mode with Command Prompt, Safe mode with Networking, Last Known Good Configuration" in končno "Start Windows Normally".

Kaj mi svetujete,res ne bi rad izgubil vseh podatkov ter ali lahko nekako zaženem PC in si vsaj shranim podatke oz.presnemem na CD predno bi ga formatiral (če bo to potrebno)

HVALA ZIGGY

Yah man!!
  • spremenilo: Ziggy ()

mali tapravi ::

OBNOVITEV SISTEMA?
Pri možnosti kjer ti ponudi safe mode bi moralo biti tudi nekaj približno takšnega: last good configuration...
Pa lep dan še naprej....

Mavrik ::

Izberi 'Start system normally'.
The truth is rarely pure and never simple.

Ziggy ::

ZIVJO.

Kako naj prideM do Obnovitve sistema ,če pa sploh Win. ne "zaženejo"?????
Je kakšna druga varjanta ...?? Poskusil sem Safe Mode + Start system normally' ..last good configuration..itd - toda nikakor se ne zažene Wind. do konca!!
V Biosu sem tudi PREGLEDAL toda tudi ne gre..
Kaj naj naredim??

Hvala za odgovore.
ZIGGY

Yah man!!

smrekca ::

MIslm da mas v win2000 možnost da windowse naložiš še enkrat in pustiš vse podatke na disku...u bistvu na novo naložiš windowse brez da bi kar koli zbrisal na disku...zdej pri winxp tega ne vem....če sploh ma to funkcijo. Pomoje da ima. Probat ni greh ;)

Če pa ti to ne rata je pa pomoje še ena možnost...Slo-tech linux se lahko zažene samo preko cd-ja, če kej poznaš. Dobiš ga tuki.
U glavnem....v biosu naštimaš da ti najprej bere CD in potem ti avtomatsko zažene linux. Tam bi pa moje se dal kej zrihtat oz. shrant kakšne podatke.

Velik sreče!

alesrosina ::

Vstavis cd od winxp in przges racunalnik, se zaloda setuo iz cdja, pocakas da se nalozi, in pol se ti pojavi meni: nekaj v stilu 1. na novo nalozi, 2.obnovi prejsnje verzije windows, 3. izhod - izberes 2 moznost. potem pa sledi navodilom, tega nisem si nikoli delal.

Meamoto ::

Vstaviš CD od WinXP, bootaš iz CD-ja, na prvem ekranu izbereš 'Setup Windows XP' ter kasneje, ko ti najde že obstoječo inštalacijo, izbereš 'Repair the existing installation'.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ponovni zagon računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
232419 (2083) solatko
»

Problem pri zagonu

Oddelek: Pomoč in nasveti
181271 (1062) jan01
»