Forum » Programska oprema » Notifier za zanimive oglase ( Ebay, avtonet, študentski servis...)
Notifier za zanimive oglase ( Ebay, avtonet, študentski servis...)
vsakdanji ::
A obstaja kakšen programček... ki te obvesti ko se npr. na bolhi pojavi artikel ki te posebej zanima, torej brez vsakodnevnega brskanja po teh bazah. ( Ti naprimer nastaviš gesla katera iščeš in v primeru da se to geslo pojavi v določenem oglasu ti pošlje lepo emajl?
Ali pa včasih ko smo še delali preko štdentskega servisa smo iskali dela nad 5 eurov na uro, če nisi bil hiter je delo rezerviral nekdo drug. Kako si torej zagotoviti ažurnost obveščanja o aktualnem stanju nekaterih baz podatkov. Se da kaj storiti, obstaja kakšna pomoč?
Ali pa včasih ko smo še delali preko štdentskega servisa smo iskali dela nad 5 eurov na uro, če nisi bil hiter je delo rezerviral nekdo drug. Kako si torej zagotoviti ažurnost obveščanja o aktualnem stanju nekaterih baz podatkov. Se da kaj storiti, obstaja kakšna pomoč?
DMouse ::
Se da, ampak ne dobiš takoj isti trenutek, ampak šele ko google zadevo indeksira:
http://www.google.com/alerts
primer:
site:bolha.com "galaxy s"
http://www.google.com/alerts
primer:
site:bolha.com "galaxy s"
<b>klima</b> ::
Obujam sicer že staro temo, ker imam podobno vprašanje kot iniciator.
Najprej predpostavimo, da je neka oseba X naredila/razvila točno tak program Y, za katerega je spraševal iniciator teme (oz. ga bo v prihodnosti).
Zanima me, ali je dovoljena (kje to piše?) prodaja takega programa?
Torej, če bi nekdo naredil nek notifier za npr. oglase na bolhi, bi lahko ta notifier prodal strankam? Ker konec koncev gre za pridobitev konkurenčne prednosti... Prosim za utemeljen odgovor z morebitnimi referencami.
Lp
Najprej predpostavimo, da je neka oseba X naredila/razvila točno tak program Y, za katerega je spraševal iniciator teme (oz. ga bo v prihodnosti).
Zanima me, ali je dovoljena (kje to piše?) prodaja takega programa?
Torej, če bi nekdo naredil nek notifier za npr. oglase na bolhi, bi lahko ta notifier prodal strankam? Ker konec koncev gre za pridobitev konkurenčne prednosti... Prosim za utemeljen odgovor z morebitnimi referencami.
Lp
blackbfm ::
jz mam izdelan notifier za bolho, deluje preko maila / sms, recimo ob določenih urah dobiš spisek novih oglasov in njihove linke
če koga zanima, ZS :P
če koga zanima, ZS :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
ta-mau ::
Najbrž če jim ne vržeš kaj v piskrček bo težko šlo skozi.. Glej rezdelek Nedupustna uporaba.. Kot avtor programa pa si posredno odgovoren zanjga.. bodo kaj več pravniki povedali na to temo..
boss-tech ::
Enkrat je že bila debata na to temo. Jaz sem si zase naredil programček ki je obveščal o oglasih na podarimo.si za določene iskalne pogoje. Ampak po mojem
ne smeš kar tako pobrati vsebino...
ne smeš kar tako pobrati vsebino...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 37619 (14972) | PersonaRuda |
» | letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36988 (16567) | shadeX |
» | Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52188 (26112) | Blinder |
» | Kako povezati gmail račun z namizjem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2466 (2044) | šajtrga |