Forum » Zvok in slika » zvočna-samo digitalni izhod
zvočna-samo digitalni izhod
fireX88 ::
yo
kolega ima problem z zvočno kartico (itegrirano), namreč ne da analognega signala, je samo digitalni. probal sem z novimi drajverji, naloži jih, vendar je samo digitalno (tudi v nadzorni plošči od zvočne so možne samo konfiguracije za digitalni izhod). problem je pa nastal tako, da priklapljal še en disk na prižgan računalnik(pametno, kaj češ:D). Skurilo mu je disk in od takrat zvočna ne dela! je možno da je tudi zvočna šla v maloro?
kolega ima problem z zvočno kartico (itegrirano), namreč ne da analognega signala, je samo digitalni. probal sem z novimi drajverji, naloži jih, vendar je samo digitalno (tudi v nadzorni plošči od zvočne so možne samo konfiguracije za digitalni izhod). problem je pa nastal tako, da priklapljal še en disk na prižgan računalnik(pametno, kaj češ:D). Skurilo mu je disk in od takrat zvočna ne dela! je možno da je tudi zvočna šla v maloro?
Scorpia ::
Zvočna ni šla, je pa verjetno skurjen izhodni ojačevalec na matični in zato tudi analogno ne deluje. Čip zvočne pa ti je ostal cel, zato ga tudi prepozna in deluje kot da ni nič, le da na digitalnem izhodu.
////
fireX88 ::
se pravi ni pomoči, potrebno odnest plato na garacijo (če bojo upoštevali), če ne, pa zvočno na pci slot
hvala za odgovor Scorpia
hvala za odgovor Scorpia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomagajte mi prosim Logitech Z-5500Oddelek: Pomoč in nasveti | 2167 (1590) | T-Majo |
» | Težave s konfiguracijo sistema 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1800 (1652) | settler |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7899 (6654) | gumby |
» | Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1432 (1190) | gumby |
» | Povezava stolp - Sound blasterOddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (909) | gumby |