Forum » Izdelava spletišč » Wordpress postanje z prve strani
Wordpress postanje z prve strani
Testman42 ::
Lep pozdrav.
Morda kdo ve kako bi na Wordpress-u naredil tako da bi lahko tisti uporabniki ki imajo dovoljenje postajo kar z prve strani.
Da bi zgledalo tako nekako kot Facebookov wall: prvo vnosno polje, pol spodaj prispevki.
Plugin Quickpress se kot vidim uporablja samo v dashboard-u, mekako mi ga ni uspelo spravit na stran.
Pa za Joomlo sem tut podobno stvar iskal, da bi lahko postal direktno iz strani, ne iz admin-panel-a pa da bi lahko pol artikle še komentiral.
Ve kdo za kej takega?
Morda kdo ve kako bi na Wordpress-u naredil tako da bi lahko tisti uporabniki ki imajo dovoljenje postajo kar z prve strani.
Da bi zgledalo tako nekako kot Facebookov wall: prvo vnosno polje, pol spodaj prispevki.
Plugin Quickpress se kot vidim uporablja samo v dashboard-u, mekako mi ga ni uspelo spravit na stran.
Pa za Joomlo sem tut podobno stvar iskal, da bi lahko postal direktno iz strani, ne iz admin-panel-a pa da bi lahko pol artikle še komentiral.
Ve kdo za kej takega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bežna srečanja in podobnoOddelek: Izdelava spletišč | 2721 (1834) | Malajlo |
» | premestitev na vrtnarsko šoloOddelek: Šola | 2900 (2593) | VISOGuy |
» | Kaj menite o Slo-Techu? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5704 (4219) | Primoz |