Forum » Zvok in slika » LG LED LCD 37LE5500
LG LED LCD 37LE5500
scempi ::
Spoštovani!
Mam en problem
Doma imam lcd led lg 37LE5500 televizijo,preko katere prek usb-ja mam priključen disk,kjer imam naložene filme.
v večini primerih so filmi formata z oznako xxx.mkv.
In ko odprem tak film z oznako xxx.mkv,mi določeni filmi ne podpirajo audio formata ponavadi mi napiše H.264/unknown(saj dela film,samo zvoka ne predvaja)-
tisti ko pa delajo pa ponavadi napiše H.264/Double Digital
Zdej me pa zanima,kako lahko tak film prekodiram(oz. kaj naj naredim) da se bo predvajal zvok.
Drugače na računalniku mi vse lepo dela.
Hvala za odgovor že v naprej...
lp
Mam en problem
Doma imam lcd led lg 37LE5500 televizijo,preko katere prek usb-ja mam priključen disk,kjer imam naložene filme.
v večini primerih so filmi formata z oznako xxx.mkv.
In ko odprem tak film z oznako xxx.mkv,mi določeni filmi ne podpirajo audio formata ponavadi mi napiše H.264/unknown(saj dela film,samo zvoka ne predvaja)-
tisti ko pa delajo pa ponavadi napiše H.264/Double Digital
Zdej me pa zanima,kako lahko tak film prekodiram(oz. kaj naj naredim) da se bo predvajal zvok.
Drugače na računalniku mi vse lepo dela.
Hvala za odgovor že v naprej...
lp
krebs11 ::
Napiše ti H.264/Dolby Digital, če pa ni zvoka in piše unknown je pa zvok DTS in ga je potrebno spremenit v AC3, najlažje je program MKV2AC3 http://www.videohelp.com/download/mkv2a...
Podnapisi morajo pa biti posebej v .srt datoteki in ne v .mkv, ker jče so že v mkv jih ne bere.
LP
Podnapisi morajo pa biti posebej v .srt datoteki in ne v .mkv, ker jče so že v mkv jih ne bere.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony KDL-50W829Oddelek: Zvok in slika | 6344 (3779) | MrStein |
» | DLNA mreža za TV (PROGRAM)Oddelek: Programska oprema | 3660 (2806) | radmannsdorf |
» | HD format preko USBOddelek: Zvok in slika | 3575 (3170) | krebs11 |
» | dvd v mkv - kateri program?Oddelek: Zvok in slika | 3314 (2331) | papasmrk |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17373 (10258) | GrimReaper |