Forum » Zvok in slika » 3 ekrani na eni kartici
3 ekrani na eni kartici
romario ::
Imam Radeon HD 6850 grafično kartico
priklopljeno imam 2x LCD monitor preko DVI izhodov in 1x LCD TV preko HDMI ali DisplayPorta
Nikakor ne morem s Eyefinity uporabiti vseh treh naprav hkrati. Opcije mi ponudi samo 1x2 ali 2x1 v kateri koli kombinaciji, ni pa možnosti 3x1 npr.
Vsaka posamezna naprava deluje, iz primarnega ekrana deluje extended display bp na oba ostala. Vseh treh hkrati pa mi ne omogoči. Pa uporabljam za HDMI napravo npr. DiplayPort2HDMI converter.
Prosim za nasvet.
Hvala!
priklopljeno imam 2x LCD monitor preko DVI izhodov in 1x LCD TV preko HDMI ali DisplayPorta
Nikakor ne morem s Eyefinity uporabiti vseh treh naprav hkrati. Opcije mi ponudi samo 1x2 ali 2x1 v kateri koli kombinaciji, ni pa možnosti 3x1 npr.
Vsaka posamezna naprava deluje, iz primarnega ekrana deluje extended display bp na oba ostala. Vseh treh hkrati pa mi ne omogoči. Pa uporabljam za HDMI napravo npr. DiplayPort2HDMI converter.
Prosim za nasvet.
Hvala!
krho ::
Ja, ker imaš lahko samo DVI+(DVI ali HDMI) + 2x displayport
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
frudi ::
Če želiš uporabljati 3 dvi/hdmi zaslone, moraš enega priklopiti preko AKTIVNEGA displayport-to-hdmi/dvi adapterja. Recimo tega (ga uporabljam jaz, tako da preverjeno deluje). Tvoj je verjetno pasiven? Če je bil cenejši od 20€, zagotovo ni aktiven :)
Potem moraš pa še paziti na vrstni red priklapljanja naprav - najprej priklopiš direktno en dvi monitor in hdmi televizor, nato pa preko adapterja še drugi monitor. Bistveno je, da zadevo z displayport adapterjem priklopiš zadnjo!
Potem moraš pa še paziti na vrstni red priklapljanja naprav - najprej priklopiš direktno en dvi monitor in hdmi televizor, nato pa preko adapterja še drugi monitor. Bistveno je, da zadevo z displayport adapterjem priklopiš zadnjo!
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: frudi ()
romario ::
Sam tudi sumim da je pasiven. Kako se lahko 100% prepričam o aktivnosti/pasivnosti adapterja?
Lp,
Lp,
frudi ::
Nimam pojma. Kje si ga kupil? A imaš slučajno kak link, za kateri adapter gre?
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon HD 7770 in 3 ekraniOddelek: Pomoč in nasveti | 4322 (3975) | Janac |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7052 (6304) | Janac |
» | priklop treh monitorjev na ATI vga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8492 (7624) | frudi |
» | Kako vključiti 3 monitorje na eno grafično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1834 (1330) | Brane2 |
» | crknila grafična 8800gt, rabim zamenjavoOddelek: Kaj kupiti | 5336 (4365) | Dragi |