Forum » Strojna oprema » Gainward GF4 MX440 PowerPack! Pro/600
Gainward GF4 MX440 PowerPack! Pro/600
Yeznick ::
A ima gdo tudi to kartico?
Zanima me samo to, zakaj na moji
ni ventilatorja, je pa samo hladilnik?
Ali ta graficna ne potrebuje hladilnika?
Kupil sem jo pri Comtronu.
Yeznick
Zanima me samo to, zakaj na moji
ni ventilatorja, je pa samo hladilnik?
Ali ta graficna ne potrebuje hladilnika?
Kupil sem jo pri Comtronu.
Yeznick
Yeznick ::
Ojej! Zgoraj sem bil nejasen. V resnici sem hotel reci, ce potrebujem ventilator?
Po pomoti sem vprasal za hladilnik.
Torej hladilnik je, ventilatorja ni.
Yeznick
Po pomoti sem vprasal za hladilnik.
Torej hladilnik je, ventilatorja ni.
Yeznick
McHusch ::
Odgovor ostaja isti : Če ne boš navijal ne potrebuješ aktivnega hlajenja na grafični kartici. IMO.
Matevy ::
Sem lastnik doticne zadeve in ti lahko povem izkusnje: gor je 4 ns ram (efektivno 500Mhz DDR), zato kartca lepo deluje ves cas na 300/500, po defaultu ma pa 270/400. Gor nimam nobenega ventilatorja, vendar si ga mislim v kratkem umislit, da bom lazje spal Zaradi segretja se mi pa se ni nikoli sesul, LP
V mislih sem imel kaksen vent od zalmana al pa od napajalnika in nikakor ne crystal orba, ker vem kako je glasen, pravtako je Vulcano 7 letel ven iz kiste. Tisina (molk )je zlato pravjo.
LP
LP
Na AthlonuXP 1700+ mam rezultat 5600 3DMarks, ce je pa nenavita pa 5300, v spilih pa imam obcutek da se bolj pozna. V Q3A timedemo mi na 1024@32 naredi 132 FPS, navita pa 150FPS se pravi da se nekaj pa le pozna. Zdej bom pa mal izbolsu hlajenje v kisti tko da bom tut Athlona mal bol probu navit (zdej bp dela na 1.65 Ghz), pol k bo pa hlajenje urejeno (pa se zima bo :) bo pa use navit do konca, pol se bo pa res poznal Ampak ironija je pa ta, da sem imel prej Radeona 8500LE, k mi je naredu 8300 3D markov, pa sm jo zamenu za tega geforca, k sm mislu da bom nehu igrat spile, pa sm se zmotu, k zaenkat use lepo laufa, imam obcutek, da mi Mafia tece celo hitreje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega računalnika / ~ 400.000 sitOddelek: Kaj kupiti | 2366 (1503) | PrimozR |
» | Procesor + plata + grafična za 100kOddelek: Kaj kupiti | 2348 (2082) | Jan987 |
» | 6600agp za 34k sit (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 17644 (11096) | Nande |
» | Kako pravilno montirati ZM-NB32J chip-set cooler na GF4 MX440 karticoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1198 (973) | iskra |
» | Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 19985 (12617) | sharp |