Forum » Omrežja in internet » Netgear wireless N 300
Netgear wireless N 300
kondratiev ::
Imam trojček pri Telemachu. Do mene, ki sem na vrhu gre internetni kabel. Pri meni imam modem ter router. Od mene gre iz navadnega ruterja kabel dol k bratu na stacionarca. Ker bi brat pa rad imel še v eni sobi spodaj internet sem kupil wireless ruter, ga postavil pri bratu in instaliral. Vse je šlo gladko. Wireless lepo dela, pri bratu dela internet bp, pridem gor na svoj komp pa internet ne dela, xp pa izpljune, da ima ip problem. V čem je štos?
Spc ::
kondratiev je izjavil:
Ne dinamični, je to problem.
Čudno.
Napiši statičnega v xpje pa maš problem rešen.
krneki007 ::
preveri,če nimata routerja istih default ip-jev.ponavadi 192.168.1.1.....poglej v navodila
Če hočeš imeti vse računalnike v istem omrežju,nastavi drugemu routerju ip v istem omrežju in izklopi DHCP,kabel pa vtakni v enega izmed lan portov
Če hočeš imeti vse računalnike v istem omrežju,nastavi drugemu routerju ip v istem omrežju in izklopi DHCP,kabel pa vtakni v enega izmed lan portov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572128 (418) | blink |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33525 (12433) | Lonsarg |
» | t2 trdi dinamični IP 2 meseca isti IP (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 15736 (14051) | AndrejO |
» | Napaka 651Oddelek: Omrežja in internet | 4350 (4045) | miraldi |
» | Kako narediti 2 ločeni povezavi?Oddelek: Omrežja in internet | 2195 (1874) | rzidar1 |