Forum » Strojna oprema » hardware problems!
hardware problems!
lordgreg ::
ko zelim instalirati xp-je, mi nalozi neke kontrolerje, vprasa za raid ali scsi kontrolerje, potem napise da zaganja windowse in pojavi se blue screen. error pravi da naj poglejam hdd za viruse kontrolerje itd itd...
disk je popolnoma nov: Western Digital 7200rpm, ATA100
maticna: gigabyte (kt400 in drugi fancy stuff)
proc: amd 2200+
mi lahko kdo pove, kaj je narobe? znorel bom! kaj so morda kaksni jumperi narobe al kaj? kaj pa nastavitve v biosu?
please help!!!
disk je popolnoma nov: Western Digital 7200rpm, ATA100
maticna: gigabyte (kt400 in drugi fancy stuff)
proc: amd 2200+
mi lahko kdo pove, kaj je narobe? znorel bom! kaj so morda kaksni jumperi narobe al kaj? kaj pa nastavitve v biosu?
please help!!!
Paramedic ::
Mogoče imaš preveč agresivne nastavitve za ram v biosu, zato probi mal zmanjšat, al pa če maš več kosov rama, mej not sam eno.
Nisi napisu, če maš disk na raid kontrolerju - če maš in si prtisnu F6, da bi dal gonilnike zanj, potem probi brez da bi pritisnu F6.
Nisi napisu, če maš disk na raid kontrolerju - če maš in si prtisnu F6, da bi dal gonilnike zanj, potem probi brez da bi pritisnu F6.
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SATA driverOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (744) | 5er--> |
» | Nemorem instalirat Windows!!Oddelek: Strojna oprema | 1613 (1452) | Dekinio |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3265 (2289) | Blind |
» | RAID + disk = ???Oddelek: Strojna oprema | 1470 (1031) | JustVi |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3235 (2525) | Blizz |