Forum » Omrežja in internet » Prekinitev samodejne povezave interneta
Prekinitev samodejne povezave interneta
ticom ::
LP
Po zamenjavi računalnika imam sledeč problem, da ko prižgem računalnik se mi samodejno poveže " Local area connection", kljub temu da imam nastavljeno posebej še povezavo siol. Problem je ta, da ne morem to samodejno povezavo prekiniti. Razni desni kliki in onemogoči ali prekini povezavo ne deluje. Izpiše mi da ta povezava uporablja enega ali več protokolov........Torej kako prekiniti povezavo z internetom, brez da ugasnem računalnik?
Hvala
Po zamenjavi računalnika imam sledeč problem, da ko prižgem računalnik se mi samodejno poveže " Local area connection", kljub temu da imam nastavljeno posebej še povezavo siol. Problem je ta, da ne morem to samodejno povezavo prekiniti. Razni desni kliki in onemogoči ali prekini povezavo ne deluje. Izpiše mi da ta povezava uporablja enega ali več protokolov........Torej kako prekiniti povezavo z internetom, brez da ugasnem računalnik?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinitev povezave z zunanjim diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 927 (817) | St753 |
» | Povezava z internetom!Oddelek: Omrežja in internet | 3357 (3177) | amigo_no1 |
» | problemi z mrežoOddelek: Omrežja in internet | 1259 (1146) | vinvrh |
» | Problem mreže (2compa, mrežne, 2xwinxp) ; Ob resetu prekinja povezavo!Oddelek: Omrežja in internet | 838 (748) | PhotoBlaz |
» | Motorola modemOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (730) | Koci |