Forum » Mobilne tehnologije » prenos podatkov
prenos podatkov
skico ::
Glede na to da kupujem nov telefon, android ali wp7 bi prosil če bi mi lahko obstoječi uporabniki teh telefonov malce povedali koliko približno mesečno prenesete podatkov dol z interneta z sinhronizacijo pošte, konektanjem na npr facebook in ažuriranjem stikov ipd..
sam imam 4 poštne račune, ki bi jih sinhroniziral na cca 30min.
pa me tko zanima ali to nanese nevem 5mb na mesec ali rabim nevem 3gb paket prenosa podatkov..
lp, Skico
sam imam 4 poštne račune, ki bi jih sinhroniziral na cca 30min.
pa me tko zanima ali to nanese nevem 5mb na mesec ali rabim nevem 3gb paket prenosa podatkov..
lp, Skico
BadB0y ::
Sem lastnik Desire hd aparata in se mi zdi da je zadeva precej požrešna z internetom. Prej sem imel Htc HD in sem lahko imel vkloplen mobilni internet nonstop. Osvezevanje mailov, vremena in malo FB in mi je mesečno požrlo cca 30-50mb. Tukaj na DHD pa sem ravno vceraj gledal vklopil mobilni net in nič delal . PO cca uri je bilo porabljenih 200k podatkov. Tudi aplikacije katere se naložijo preko marketa v primeru vkloplenega neta kurijo prenos ( reklame itd,.)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BadB0y ()
skico ::
aha, se pravi da teoretično je 100mb dovolj, bolj ziher bi blo pa se kak mb več.
to me zanima predvsem zato ker če rabim več prenosa podatkov, bom povečal paket in posledično ceneje kupil telefon.
lp
ps: ima še kdo kaj izkušenj?
to me zanima predvsem zato ker če rabim več prenosa podatkov, bom povečal paket in posledično ceneje kupil telefon.
lp
ps: ima še kdo kaj izkušenj?
Ginginova ::
Če boš striktno počel, kar si zgoraj navedel, znaš priti skozi z 100 MB.
Drugače pa tam do 300 MB, da naložiš še kako fotko, pogledaš kak You Tube in tako naprej, pa da imaš še rezervo.
3GB na mesec bi pokuril, če bi mobilec resno uporabljal še kot modem za svoj prenosni ali desktop računalnik.
Drugače pa tam do 300 MB, da naložiš še kako fotko, pogledaš kak You Tube in tako naprej, pa da imaš še rezervo.
3GB na mesec bi pokuril, če bi mobilec resno uporabljal še kot modem za svoj prenosni ali desktop računalnik.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet hrvaška (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28439 (11071) | Daniel |
» | Naročnina če malo kličeš?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11307 (10209) | sejmon |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46298 (20176) | profii |
» | Težave z baterijo v iPhone 4S (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27519 (21808) | Spock83 |
» | Nakup androida - simobilOddelek: Mobilne tehnologije | 998 (808) | Mavrik |