Forum » Programska oprema » Kaspersky antivirus?
Kaspersky antivirus?
Johi ::
Zdravo!
Zanima me katerega Kasperskyega je bolje naložiti na računalnik (trial verzija):
Kaspersky Anti-Virus 2011 ali
Kaspersky Internet Security 2011
Kakšna je razlika med tema dvema?
Sam imam naloženega Kaspersky Internet Security 2011.
Zanima me še naslednje in sicer glede e-pošte v Outlooku. Sem preveril pri nastavitvah v Outlooku...pošto pregelduje Kaspersky...vendar mi pri prejeti pošt (pri nekateri, pri nekateri ne napiše nič) napiše pri prejetem e-mailu:
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 9.0.872 / Virus Database: 271.1.1/3285 - Release Date: 11/28/10 08:34:00
Kako zdaj to? AVG-ja nisem na računalnik nikoli inštaliral ali kako drugače z njim delal? Je Kaspersky mogoče produkt AVG-ja?
Hvala za odgovore.
Lp
J.
Zanima me katerega Kasperskyega je bolje naložiti na računalnik (trial verzija):
Kaspersky Anti-Virus 2011 ali
Kaspersky Internet Security 2011
Kakšna je razlika med tema dvema?
Sam imam naloženega Kaspersky Internet Security 2011.
Zanima me še naslednje in sicer glede e-pošte v Outlooku. Sem preveril pri nastavitvah v Outlooku...pošto pregelduje Kaspersky...vendar mi pri prejeti pošt (pri nekateri, pri nekateri ne napiše nič) napiše pri prejetem e-mailu:
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 9.0.872 / Virus Database: 271.1.1/3285 - Release Date: 11/28/10 08:34:00
Kako zdaj to? AVG-ja nisem na računalnik nikoli inštaliral ali kako drugače z njim delal? Je Kaspersky mogoče produkt AVG-ja?
Hvala za odgovore.
Lp
J.
- spremenil: Johi ()
fosil ::
Security ma še nekatere dodatne funkcije, kot so požarni zid in druge zadeve. Je torej močnejša zaščita.
Tisto sporočilo od AVG običajno vidiš pri kakšnih forwardiranih mailih, kjer je nekdo v verigi imel AVG in je potem njemu v mail to dodalo in je zadevo forwardiral naprej.
Tisto sporočilo od AVG običajno vidiš pri kakšnih forwardiranih mailih, kjer je nekdo v verigi imel AVG in je potem njemu v mail to dodalo in je zadevo forwardiral naprej.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 648975 (6512) | Domini tm |
» | AVG-jeva posodobitev ohromila 64-bitni Windows 7Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12877 (10901) | RejZoR |
» | Kateri antivirusni program naj izberemOddelek: Programska oprema | 9453 (8400) | bluefish |
» | Najboljši antivirus do 200 EUR?Oddelek: Programska oprema | 2484 (1877) | opeter |
» | Intel vlaga v protivirusne programeOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3866 (3025) | nojus |