Forum » Zvok in slika » LG LED LCD- možnost netcast in Samsung internet@TV
LG LED LCD- možnost netcast in Samsung internet@TV
faza ::
Lep pozdrav!
Tudi jaz se zanimam za nakup tv-ja... blabla bla
Odločam se med Lg-jem in Samsung-om.
Zanima me če kdo uporablja pri LG-ju funkcijo netcast in kako se obnese? če je vredno odšteti dodatne cekinčke za to funkcijo in če je uporabna?
Prav tako me zanima od samsung-a možnost Internet@TV?
Če ima kdo izkušnje s temi funkcijami bi prosil za nasvet
Naj bo slika bistra se naprej;)
Tudi jaz se zanimam za nakup tv-ja... blabla bla
Odločam se med Lg-jem in Samsung-om.
Zanima me če kdo uporablja pri LG-ju funkcijo netcast in kako se obnese? če je vredno odšteti dodatne cekinčke za to funkcijo in če je uporabna?
Prav tako me zanima od samsung-a možnost Internet@TV?
Če ima kdo izkušnje s temi funkcijami bi prosil za nasvet
Naj bo slika bistra se naprej;)
fpbs ::
To, da imaš dostop na internetu do par naslovov , se mi zdi dosti neuporabno. V začetku januarja bodo LG, Samsung in Toshiba na CES predstavili TVeje ki bodo v popolnosti podpirali internet in Google TV, preko katerega bo v končni fazi možno gledati nekaj tisoč programov z vsega sveta. Tu imaš povezavo do nekaj naslovov: http://forum.sibila.si/viewtopic.php?t=...
fpbs ::
Baje da Netcast podpira pri nas le 3 spletne strani Yahoo,Youtube in Picasa. Skoraj nič koristnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup TV-ja 46" oziroma 55"Oddelek: Zvok in slika | 3719 (704) | jameswilliam |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35471 (14003) | kralnahribu |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3774 (2562) | bogdanv |
» | Le8500 in lan priklopOddelek: Zvok in slika | 1095 (846) | bjan |
» | Panasonic P42S10 ali LG 42LD550?Oddelek: Kaj kupiti | 1429 (1149) | 9magic |