» »

T-2 telefonija (mobilna)

T-2 telefonija (mobilna)

pravnik ::

Živjo, imam paket T2 (optika, TV, Internet, stac. telefon). Vidim njihovo ponudbo še za mobilno telefonijo. Ker sem trenutno naročnik Mobitela in je racun kar precejšen, sem mislil malo pogledati še po konkurenci. A ima kdo kako izkušnjo s T-2 mobilno telefonijo? Dobrodošel vsakršen nasvet!

KoMar- ::

Djuro ::

Jest uporabljam njihove mobilne storitve v paketu Brezčasni VDSL že dve leti.
Dosedaj nimam pripomb Račun pa ne vem ali se mi je zmanjšal ali ne, ker mi je prej na Mobitelu plačevalo podjetje.
Se pa z ženo in frendi, kateri so na t2, klicarimo zastonj. S tem, da glede na ceno na stacionarne številke (en ali dva centa na min), sem tudi odjavil stacionarni telefon in vse kličem z mobilca.

jRk0 ::

cene so popolnoma iste kot za stac. telefonijo, najboljse je sicer kar met v mobitelovem omrezju, za prenos podatkov in uporabo umts pa bo potrebno biti v t2 umts. pa seveda sekundni obracun za klice:)
You fuck up once, you loose two teeth.

dmk ::

če imaš paket potem bi verjetno moral imeti tudi t2 sim kartico ali dve. Če pa imaš naročene posamezne storitve pa vzemi paket 'brezčasna optika', ker je ceneje.
Sam imam t2 mobilno že par let, pa sem kar zadovoljen, še posebaj z mobilnim internetom. S 1.1. bodo malenkost podražili, tako da bo naročnina na telefon 6EUR, na neomejen internet pa 14,9EUR. Mapo T2 omrežja imaš na njihovi strani. Tam kjer signala ni, se lahko pogovarjaš preko gostovanja v Mobitelovem omrežju, cene pa so enake kot če si v T2 omrežju - brezplačno na T2 mobilno in stacionarno, ter 12centov v Mobitel. Ravno tako je z videoklici. Samo MMS in internet v gostovanju v mobitelovem omrežju ne deluje. Za to moraš biti v T2 UMTS omrežju.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

T2 ali Telekom (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6919528 (11530) PunkDude
»

Izbira paketa - najboljša opcija

Oddelek: Mobilne tehnologije
379999 (9090) EdoK
»

Nakup telefona in izbira paketa

171598 (1316) Mare3
»

TUŠ Mobil - za koga je to optimalno ?

373761 (2789) zzitop
»

T-2 in mobilna telefonija (strani: 1 2 )

689267 (6382) nekdo123

Več podobnih tem