» »

Težave s prenosnikom

Težave s prenosnikom

kobra111 ::

Lep pozdrav!

Kot je že navedeno v naslovno imam probleme z mojim prenosnikom. Natančneje gre za Toshibo L550-11K (star eno leto). Problem je sledeč. Čedalje bolj pogosto se mi dogaja, da mi računalnik zmrzuje ali se ugaša. Začelo se je z občasnimi težavami, sedaj so pa že zelo pogoste in tudi moteče (tudi večkrat v eni uri).
Mislil sem da je do tega prihalajo zaradi "preobremenitve" računalnika, vendar kot opažam ne more biti zaradi tega, saj mi včasih zašteka kar med brskanjem po internetu ali gledanju kakšnega filma. Te težave se mi pojavljajo v 3 oblikah. Včasih računalnik zamrzne in ob tem oddaja glasen zvok (iz zvočnikov se sliši štekajoč ponavljajoč zvok-upam da si predstavljate smile.gif), včasih samo zamrzne brez kakšnih zvočnih dodatkov, včasih se pa kar sam ugasne... Bi tukaj pomagalo formatiranje, ali gre za napako v strojni opremi in druge rešitve kot servis ni?

Upam da mi bo znal kdo kako pomagati ali poiskati kakšno rešitev. Če ni druge možnosti, sem že razmišljal o servisu, saj je še v garanciji, vendar nisem siguren če bi pri nas to garancijo upoštevali, saj je bil računalnik kupljen v Nemčiji?

Hvala za pomoč.

DeeCoy ::

Pokliči na uraden servis v sloveniji, pa ti bodo pojasnili ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blue screen, na novem računalniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
312456 (1608) meuludine
»

Okvarjen RAM? Prosim za nasvet

Oddelek: Strojna oprema
392354 (1843) Thompic
»

[težka tema] računalnik zmrzuje

Oddelek: Pomoč in nasveti
341847 (1539) solatko
»

[FORK] Garancija/Stvarna napaka (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
536233 (6233) AngelOfDeath
»

IBM disk zeza (Ic35 40GB)

Oddelek: Pomoč in nasveti
221351 (1148) phoinix

Več podobnih tem