Forum » Pomoč in nasveti » izdelava slikc (izbris bele obrobe)
izdelava slikc (izbris bele obrobe)
mp218 ::
Zdravo.
Malce se igram z izdelavo športne grafike. popoln začetnik. Izdelal sem eno slikico, s katero pa nisem popolnoma zadovoljen. gl. link slikica
Kaj bi sedaj rad še izboljšal, je to, da ne bi bilo okrog žoge bele obrobe. Za urejanje celotne slike sem uporabil GIMP, za obrezovanje žoge pa kar paint brush (na WIN7).
Ker imam le povprečen laptop, nočem imeti kake težke programske opreme za urejenje slik. Obstoja poleg adobeja še kak lahek urejavalnik?
Že vnaprej hvala za odgovor.
Malce se igram z izdelavo športne grafike. popoln začetnik. Izdelal sem eno slikico, s katero pa nisem popolnoma zadovoljen. gl. link slikica
Kaj bi sedaj rad še izboljšal, je to, da ne bi bilo okrog žoge bele obrobe. Za urejanje celotne slike sem uporabil GIMP, za obrezovanje žoge pa kar paint brush (na WIN7).
Ker imam le povprečen laptop, nočem imeti kake težke programske opreme za urejenje slik. Obstoja poleg adobeja še kak lahek urejavalnik?
Že vnaprej hvala za odgovor.
KoMar- ::
To je eno od osnovnih orodij v GIMPu... čarobna palica.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
harvey ::
Uporabi tole žogo, sem ti jo naredil transparentno.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Program za izrezovanje določenih predmetov....Oddelek: Programska oprema | 7619 (6757) | Route66 |
| » | Slike na spletni straniOddelek: Zvok in slika | 2863 (2505) | jype |
| » | Večni boj "photo-editing" gigantovOddelek: Programska oprema | 1859 (1601) | Matev |
| » | GIMP urejevalnik slik odslej prijaznejši za uporabo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14760 (11644) | 'FireSTORM' |
| » | Izdelovanje bannerjev- s katerim programom?Oddelek: Izdelava spletišč | 4220 (3770) | CaqKa |