» »

tezava z pc

tezava z pc

scarymovie ::

Pozdravljeni

imam težave z PC, ker večkrat med delovanjem zablokira (okrog 2s). Lučka za delo z diskom ves čas sveti, tudi (najverjetneje)iz diska prihaja zvok, kot da bi se vesčas zaganjal, prej seveda tega zvoka ni bilo. Menjal sem že trdi disk in zadeva se je nekje za teden dni spet ponovila. Nekaj časa se je dala zadeva za kratek čas umiriti tako da sem odklopil kable (sata) iz diska in matične plošče ter priklopil nazaj. Zmes se zna zgoditi tudi da ob zagonu pcja ne najde os na trdem disku. Poizkusil sem že tudi različne os, pa se zadeva vedno znova ponovi. Mogoče kdo ve, kje bi lahko bila težava?

LP

Duhec ::

Če si že menjal disk potem je nekaj drugega. :)
Ok, mogoče napajanje ni stabilno in se to odraža na disku. Poglej kondenzatorje na osn.plošči, če so kaj napihnjeni ali če so spustili dušo in menjaj napajalnik. Osebno bi slednje najprej naredil.

MajstrZvasi ::

Potestiraj ram. Za prvo silo lahko kar v windowsih http://hcidesign.com/memtest/
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.

AapocalypseE ::

Si bom kar to temo sposodil.

Kolega ma probleme z računalnikom.

In sicer, ko se pričnejo nalagat windowsi, se sam od sebe resetne.

Njegov disk sem na mojem računalniku formatiral in naložil na novo windows, ampak je še vedno isto. Probala sma tudi z mojimi rami, ampak ni uspeha.

Ve kdo kaj bi lahko bilo narobe?

scarymovie ::

Tudi jaz sem, naletel na podobne težave, pa sem pol menjal disk (čeprav je na drugem računalniko deloval). po tem ko sem disk menjal se te težave več niso ponovile. Če imaš kakšen starejši disk probaj priklopiti tistega pa poglej če se bodo težave ponavljale. (Ni pa nujno da bo to rešitev)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
514360 (3526) MasterKiD
»

Ali HDD umira?

Oddelek: Strojna oprema
423556 (2345) hojnikb
»

Računalnik gre sam avtomatsko v bios(ufei)

182433 (2187) mmzzor
»

windowsi zmrzujejo!!!

454113 (3485) bmatko
»

Windows 7 najuspešnejši Microsoftov operacijski sistem (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
8725894 (22649) Jst

Več podobnih tem