» »

Kako se znebiti vonja

Kako se znebiti vonja

Mare3 ::

Imamo problem doma in to je da smo kupili ribo losos-a in je nismo jedli ter pozabili na njo, med tem ko je dolga stala v hladilniku je začela grozno smrdeti. Po tem ko smo jo vrgli v smeti je vonj ostal v hladilniku in ko odpremo hladilnik zasmrdi cela kuhinja. Kaj pregladate probali smo tudi s čiščenjem a je vonj še kar prisoten.

flood ::

propaj s kisom
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...

ja po tem bo po kisu smrdelo, ali ne?

harvey ::

Če si fan kemije pa potem poskusi z MR.MAGIC ČISTILO ZA HLADILNIK.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Vikking ::

Nabavi ASORBIO.

Tarzan ::

Na vrata hladilnika obeste dišečo smrečico. :D

Tista s kisom ali limono bi znala delovat. V vsakem primeru bi hladilnik jaz odtajal, pometal začasno vse ven, ga temeljito opral in prezračil. Tovrstne dišave včasih lahko trajajo in trajajo, če se ne spraviš temeljito nad celoten hladilnik in vsebino.

Highlag ::

Mislim, da bi moral očistiti tudi tisto cevko ki odvaja kondenz iz hladilnika v izparjevalnik za hladilnikom ter sam izparejevalnik te vode (ena posodica).
Seveda vse kar je možno ven odmontirat prej snemi ven iz hladilnika in posebej operi.
Never trust a computer you can't throw out a window

keworkian ::

Kaj ljudje vse delajo to ne moreš verjet..... ne vem a bi se jokal ali tok na glas smejal da bi me cela Slovenija slišala. Hahahhah kako lahko pozabiš na ribo v hladilniku ahahhahahah
Obscenities in B-Flat

Zgodovina sprememb…

mr1two ::

S kisom opucajte. Vonj po kisu se itak kmalu porazgubi.
LP

Nagi Bator ::

Zmeces vse iz hladilnika, ga "spustis", ce gre za zmrzovalnik ter ocistis z mesanico kisa in vode, pustis da se posusi in zmeces hrano v novi embalazi(!) nazaj not. Vonj po kisu se zlufta v par dneh.

keworkian je izjavil:

Kaj ljudje vse delajo to ne moreš verjet..... ne vem a bi se jokal ali tok na glas smejal da bi me cela Slovenija slišala. Hahahhah kako lahko pozabiš na ribo v hladilniku ahahhahahah

Kako lahko pozabim . Enostavno ni me par dni doma ko pridem domov mi je pripravljeno kaj drugega za jest in pozabiš na ribo ki je nekje zadaj v hladilniku in se niti ne spomniš da si jo kdaj kupil. Zato kar jokaj ;)

Drugače smo pa očistili z kisom in bomo videli kaj bo. Hvala za nasvete bomo probali drugič bolj paziti. LP

JanezH ::

xyxyxyxy ::

Kupi postrv, jo pusti kakšen teden v hladilniku in ne bo več smrdelo po lososu.

Yohan del Sud ::

Sem ravno hotel predlagat gorogonzolo, ampak je zgornji predlog manj škodljiv.
www.strancar.com

errhec ::

Mleko natoči v posodo in pusti kakšen dan.

Navzelo se bo večino vonjev.

;)
dd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pranje oblačil (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5510971 (8952) kuglvinkl
»

Odpravljanje vonjav v hladilniku.