Forum » Kaj kupiti » Novi printer
Novi printer
Yossarian ::
Kaj pravite na totiga? Bojda bi naj bil vredi, ker s kartušo sprintaš dosti več kot z drugimi (cca. 700 listov proti 200 listom). Sicer pa bi bil za običajno uporabo - printanje kakega dopisa, ovitka, slik, skeniranje, fax in kopirec bolj malo.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Mentalist ::
Jaz sem tudi v nakupu novega tiskalnika , za domačo uporabo, skener, pa za šolo in te stvari... Odločam se med http://www.mimovrste.com/artikel/283008...
Je vredu za to ceno? Podpira Win 7 BP?
Je vredu za to ceno? Podpira Win 7 BP?
Lool.
Griffith ::
KeTeČeš - napačen link si dal. Men ne odpre. ;)
Drugače so te zadeve uredu. Važno je, da ima ločene kartuše. Te boste kupovali potem itak kompatibilne.
Drugače so te zadeve uredu. Važno je, da ima ločene kartuše. Te boste kupovali potem itak kompatibilne.
Yossarian ::
OK, zdaj mi je pa res crknil, ampak gledam nekaj cenejšega. Kar totigale. Bo za normalno uporabo?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
JoeHunter ::
Tudi jaz bom počasi potreboval novega. Sem razmišljal o kakem barvnem laserju. Nekako me mika samsung clp 320. Ima kdo kaj podobnega doma in kako je kaj z tonerji?
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plačala sem eno pečico dobila drugo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13543 (10876) | starfotr |
» | Garancija, 45 dnevni rok ter podjetjaOddelek: Pomoč in nasveti | 4186 (3372) | LeQuack |
» | Servis Telefona - nepotreni stroški (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11167 (9775) | Sandi204 |
» | LCD tv in napaka pri osvetlevanju in neupoštevanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 7205 (6611) | kristjan26 |
» | izsiljevanje z garancijo ?Oddelek: Loža | 3249 (2203) | OZZY |