Forum » Kaj kupiti » Rabim predvajalnik za mkv, divx itd…
Rabim predvajalnik za mkv, divx itd…
ponk87 ::
Za božič si letos mislim kupit predvajalnik za moj TV, želim pa enega ki ustreza naslednjim pogojem:
Predvajati more mkv, divx ter druge formate.
Zaznati in predvajati mora podnapise ki se nahajajo v mkv datotekah (vem da obstaja več vrst podnapisov v mkv datotekah, določeni imajo celo mapo s podnapisi zunaj mkv datoteke).
Dovoliti mi mora da spremenim jezik filma ali oddaje če ima to opcijo mkv datoteka.
Všeč bi mi bilo da bi lahko bral datoteke brez težav s USB ključa kakor DVD-ja. Vem da nekateri predvajalniki nimajo težav ko berejo iz DVD-ja, ampak imajo težave ko berejo s USB ključa (npr. težav z zaznavanje podnapisov).
Lahko je blue-ray predvajalnik.
Povezljivost s internetom tudi ne škodi.
Upam da kar si želim sploh obstaja, hvala za vse nasvete.
Predvajati more mkv, divx ter druge formate.
Zaznati in predvajati mora podnapise ki se nahajajo v mkv datotekah (vem da obstaja več vrst podnapisov v mkv datotekah, določeni imajo celo mapo s podnapisi zunaj mkv datoteke).
Dovoliti mi mora da spremenim jezik filma ali oddaje če ima to opcijo mkv datoteka.
Všeč bi mi bilo da bi lahko bral datoteke brez težav s USB ključa kakor DVD-ja. Vem da nekateri predvajalniki nimajo težav ko berejo iz DVD-ja, ampak imajo težave ko berejo s USB ključa (npr. težav z zaznavanje podnapisov).
Lahko je blue-ray predvajalnik.
Povezljivost s internetom tudi ne škodi.
Upam da kar si želim sploh obstaja, hvala za vse nasvete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D SBS podnapisi - kako jih vstavit v MKVOddelek: Pomoč in nasveti | 11852 (6305) | kitl76 |
» | Blue-Ray predvajalnik LG BD390, BD 570, BD590Oddelek: Kaj kupiti | 3770 (2558) | bogdanv |
» | DLNA in LG 42LE5500Oddelek: Omrežja in internet | 5211 (4431) | mcesarec |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20054 (12634) | filipc |
» | .mkv in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 5116 (3940) | redo |