Forum » Omrežja in internet » Začasna izključitev PSTNja na naročnikovo zahtevo
Začasna izključitev PSTNja na naročnikovo zahtevo
tony1 ::
V najemniškem stanovanju je (bogvezakaj?) še vedno priključen PSTN priključek (telefonskega aparata seveda ni... ), od katerega nimam čisto nič - le in samo 11 EUR stroškov z naročnino na mesec.
Najbolje bi ga bilo odjaviti, ampak okrog tega lastnik komplicira zaradi stroškov ponovnega priklopa (kar TS zaračuna slabih 90 EUR)...
Sem pa v ceniku TS našel opcijo začasne izključitve priključka (15 EUR):
http://www.siol.net/pomoc_in_podpora/ce...
Nikjer pa ni navedene cene ponovnega priklopa... Morda kdo ve, koliko to stane?
Najbolje bi ga bilo odjaviti, ampak okrog tega lastnik komplicira zaradi stroškov ponovnega priklopa (kar TS zaračuna slabih 90 EUR)...
Sem pa v ceniku TS našel opcijo začasne izključitve priključka (15 EUR):
http://www.siol.net/pomoc_in_podpora/ce...
Nikjer pa ni navedene cene ponovnega priklopa... Morda kdo ve, koliko to stane?
jurre ::
ni stroska ponovnega priklopa oz. je ta strosek vstet v ceno 15 EUR. Placujes pa v casu zacasne izkljucitev polovicno mesecno narocnino.
Zacasna izkljucitev je lahko najvec za 1 leto, potem moras spet podaljsat (npr. se za pol leta in spet placas 15EUR).
Zacasna izkljucitev je lahko najvec za 1 leto, potem moras spet podaljsat (npr. se za pol leta in spet placas 15EUR).
cortez ::
Če začasno izklopiš PSTN številko pri Telekomu, ali lahko potem še vedno uporabljaš npr. T-2 in ali je to potem še vedno skupno razvezan dostop ali polno razvezan dostop do interneta ?
Hvala za info.
Hvala za info.
petrus ::
Meni je dolgo nazaj skupni razvezan dostop (siol) delal ko je bil isdn na mirovanju.
stati inu obstati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znižanje stroškov ADSLja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11505 (10207) | Lonsarg |
» | Internetni dostop brez TelekomaOddelek: Omrežja in internet | 2549 (2106) | jurre |
» | Izklop ISDN priljučka pogojuje tudi izklop širokopasovnega interneta?Oddelek: Omrežja in internet | 2385 (1996) | smile- |
» | Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupomOddelek: Omrežja in internet | 2866 (2866) | jerriho |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37646 (17053) | Primoz78 |