Forum » Pomoč in nasveti » inštalacija XP
inštalacija XP
giovanni_ ::
živio imam problem, ki je preprost vendar ni tako!
ne morem si instalirat XP widowsov, napiše mi še takoj ko bootajo z CD da je prišlo do trap(past) mislim da je narobe z CD jem vendar sem poskusil 5 CD-jev od prijateljev in za vsako isto.
zamenjal sem CD rom,
-disk
disketnik
in vedno isto
ne morem si instalirat XP widowsov, napiše mi še takoj ko bootajo z CD da je prišlo do trap(past) mislim da je narobe z CD jem vendar sem poskusil 5 CD-jev od prijateljev in za vsako isto.
zamenjal sem CD rom,
-disk
disketnik
in vedno isto
[Eraser] ::
HJaaaa tud sam mel problem ..ni pa ni slo ... :)))
tezava ???? si lahko mislis ...RAM!!!!!!!
sem mel 526 rama ...pa vzamem ven 128 .... pa nobenega problema vec ..... :)))))
tezava ???? si lahko mislis ...RAM!!!!!!!
sem mel 526 rama ...pa vzamem ven 128 .... pa nobenega problema vec ..... :)))))
Paramedic ::
Ja, ram je res verjetno kriv. Če drugače ne, ga med inštalacijo vzemi ven čimveč. Najlažje pa je, da nastavitve v biosu za ram daš na najpočasnejše. Ram bi moral delovat na deklariranih nastavitvah vsaj, ampak pri installu se dostikrat zalomi.
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pojavi se Unmountable_Boot_VolumeOddelek: Operacijski sistemi | 891 (845) | B-king |
» | ntldr is missing, kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2283 (1834) | solatko |
» | Ulra66 Bios is not installed - kaj naj naredim?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1798 (1463) | amigo_no1 |
» | Ali bo disk crknil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2044 (1589) | BlackHole |
» | Nestabilen sistemOddelek: Strojna oprema | 1544 (1350) | JamesBond |