Forum » Pomoč in nasveti » Okvara diska
Okvara diska
Elemen_T ::
Nevem kako je to možno, ampak računalnik se mi ne zažene z drugim diskom, ki je pokvarjen (pride do tam, ko preverja, če je CD v enoti za boot).
Torej imam prvi, delujoči disk s katerim se bootam,
potem na secundary master priklopim drugi disk in sistem ne javi nobene napake, le ustavi se.
Problem je v tem, da imam na tem disku en kup pomembnih reči in bi jih kakopak rad dobil nazaj (easyrecovery), vendar mi dotičen problem to preprečuje.
Z diskom sicer ne vem točno kaj je narobe (ena particija je OK, druga pa v malori - škrta).
Lepa hvala darovalcu pomoči
Torej imam prvi, delujoči disk s katerim se bootam,
potem na secundary master priklopim drugi disk in sistem ne javi nobene napake, le ustavi se.
Problem je v tem, da imam na tem disku en kup pomembnih reči in bi jih kakopak rad dobil nazaj (easyrecovery), vendar mi dotičen problem to preprečuje.
Z diskom sicer ne vem točno kaj je narobe (ena particija je OK, druga pa v malori - škrta).
Lepa hvala darovalcu pomoči
undefined ::
Poskusi še druge finte, priklopi ga kot slave, igraj se biosom, etc. Preizkušaj pač vse variante, mogoče bo ravno v zadnjem poskusu uspelo. :>
Elemen_T ::
Ice:
Vse sem že poskusil. Vse možne kombinacije.
Edino v biosu nisem /skoraj/ nič počel...
Pa bi lahko? Kaj točno?
Vse sem že poskusil. Vse možne kombinacije.
Edino v biosu nisem /skoraj/ nič počel...
Pa bi lahko? Kaj točno?
borinho ::
Jest mislm da ce disk ropota, lohk se mal migas, samo mislm da je disk pred tem da napise oporoko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NTLDR pritisni alt+clrl+del.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (1093) | OChack |
» | je disk samo se za v koš?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1294 (903) | deejay2 |
» | redhat 8.0 zamrzne pri instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1388 (1156) | medjugorje-si |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2403 (1774) | BlackHole |
» | error loading operating system; pomagajte prosim :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (943) | perci |