Forum » Pomoč in nasveti » Spellchecker Slo-tech
Spellchecker Slo-tech
donfilipo ::
Se opravičujem, ker sem v tehničnih zadevah počasi postal nepismen, ker sem se zadnje 4 leti intenzivno ukvarjal s humanistiko in ne bi verjel, kako hitro določene zadeve 'spuhtijo'.
Ker sem radoveden in mi gre zadnje čase že počasi na živce, da se stalno 'zatipkavam' (poleg tega da mi kitajski 'wireless keyoard + mouse' dela neprestane redna 'random sranja':), naj mi nekdo razloži, kako deluje 'spellchecker' na forumu. Od kod jemlje:) Nemara bo potem trik pomagal, da se ga naučim tudi koristno uporabljati.
In še kdaj pa zadeva sploh ne deluje, ker tudi to se, verjeli ali ne, dogaja.
Ker sem radoveden in mi gre zadnje čase že počasi na živce, da se stalno 'zatipkavam' (poleg tega da mi kitajski 'wireless keyoard + mouse' dela neprestane redna 'random sranja':), naj mi nekdo razloži, kako deluje 'spellchecker' na forumu. Od kod jemlje:) Nemara bo potem trik pomagal, da se ga naučim tudi koristno uporabljati.
In še kdaj pa zadeva sploh ne deluje, ker tudi to se, verjeli ali ne, dogaja.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Pomeni chrome zazna jezik, in 'čekira'. Evo to sem rabil najprej vedet.
Zdaj pa korak višje.
Se komu sanja, kje bi Chromu lahko dodajal besede?
Zdaj pa korak višje.
Se komu sanja, kje bi Chromu lahko dodajal besede?
U whata mistaka to maka Pa to je pa že več kot nobel.
Hvala gandalfar!
Hvala gandalfar!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozillin Quantum bo zamenjal Gecka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22605 (18991) | BigWhale |
» | Izšel Firefox 13 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 36576 (29858) | Icematxyz |
» | Microsoft pokazal prve obrise Internet Explorerja 9Oddelek: Novice / Brskalniki | 12220 (10145) | Looooooka |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19212 (13187) | urban99 |
» | Google izdal lasten brskalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40434 (22494) | Tr0n |