Forum » Strojna oprema » Saphire, Gigabyte, PowerColor, Zotac...
Saphire, Gigabyte, PowerColor, Zotac...
PujsaPepa ::
če kupuješ grafično, so vse tele firme isti k*** ali je katera še dokaj ok, nekatere super, spet katera pa sranj* ?
Kakšne iskusnje imate z njimi ?
Kakšne iskusnje imate z njimi ?
mr1two ::
Dobre izkušnje imam predvsem z ASUSom, mislim pa, da tudi gigabyte ni slab, sapphire je tudi soliden...
Skratka, malo se splača pogooglat za konkreten primer, za kakšen test in izkušnjo uporabnikov.
Recimo:
Ati 5850- maš ASUSa, ki ima bolše hlajenje od referenčnga, možnost dvigovanja napetosti...
-maš sapphire vaporx, ki ima superiorno hlajenje(ampak za moj okus to ne upraviči tako visoke cene)...
GF 460- maš eno od top izvedb recimo MSI cyclone, ki je tiha in se fino navija...
itd.
Skratka, slabih kartic po mojem mnenju ni, so samo boljše od povprečja
Skratka, malo se splača pogooglat za konkreten primer, za kakšen test in izkušnjo uporabnikov.
Recimo:
Ati 5850- maš ASUSa, ki ima bolše hlajenje od referenčnga, možnost dvigovanja napetosti...
-maš sapphire vaporx, ki ima superiorno hlajenje(ampak za moj okus to ne upraviči tako visoke cene)...
GF 460- maš eno od top izvedb recimo MSI cyclone, ki je tiha in se fino navija...
itd.
Skratka, slabih kartic po mojem mnenju ni, so samo boljše od povprečja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD Radeon R9-2xx (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Strojna oprema | 298813 (158497) | next3steps |
» | Katero R9 290? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12992 (10962) | FlyingBee |
» | MSI ali SapphireOddelek: Kaj kupiti | 1655 (1402) | Kleemen |
» | Ali bo dober računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5720 (4208) | DeathKiller |
» | 1 grafična,več proizvajalcevOddelek: Strojna oprema | 2042 (1116) | Pyr0Beast |