Forum » Strojna oprema » mrežna kartica ne deluje vedno
mrežna kartica ne deluje vedno
izbrisiracun ::
Včasih, ko prižgem prenosnika, ali ga zbudim iz stand-by, mi ne zazna mrežne kartice. Po ponovnem zagonu, pa vedno deluje normalno naprej. Kaj bi bil tukaj problem?
solatko ::
Imaš povezavo preko windowsovega programa ali uporabljaš HP wireles controler. Vzemi direktno windows upravljanje z wi-fi in ne boš imel problemov.
axee ::
In vgasni varčevanje z energijo v device managerju za mrežno, velikokrat je problem tudi v tem.
Ne mislim za Wi-fi(oz. ga ne uporabljam, tako, da niti ne vem), ampak ethernet kartico.
Mi je pa preprosto ne pokaže v device managerju, kadar je problem, tako, da bi znalo bit kaj s tem varčevanjem energije. Ampak to bi bilo bolj za takrat, ko se ne "zbudi" iz stand-bya. Ali tudi za normalni zagon?
V glavnem bom zdaj malo počakal, da vidim, če se bo zadeva popravla.
Hvala za pomoč
Mi je pa preprosto ne pokaže v device managerju, kadar je problem, tako, da bi znalo bit kaj s tem varčevanjem energije. Ampak to bi bilo bolj za takrat, ko se ne "zbudi" iz stand-bya. Ali tudi za normalni zagon?
V glavnem bom zdaj malo počakal, da vidim, če se bo zadeva popravla.
Hvala za pomoč
Danes sem prižgal računalnik in spet mrežne ni zaznal. Ko sem ponovno zagnal, je zadeva delovala normalno.
Ima še kdo kakšno idejo?
Ima še kdo kakšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ReklamacijaOddelek: Loža | 2544 (1126) | neon21 |
» | Windows 7 - počasen resumeOddelek: Operacijski sistemi | 2685 (2229) | MrStein |
» | Zanimiv problem z zunanjim trdim diskomOddelek: Strojna oprema | 1027 (844) | Duhec |
» | ddwrt wrt54gl wol :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1072) | maxum |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2555 (2045) | Gundolf |