Forum » Strojna oprema » Stara kišta brez grafike?
Stara kišta brez grafike?
tony1 ::
Danes so mi priklopili optiko (router pa mi je poleti skurila strela...) zato sem iz omare privlekel že malo pozabljen K-6 166 MHz, na katerem sem imel M0n0wall (mini verzija FreeBSDja, ki dela kot router).
V želji, da bi kišta pokurila čim manj štroma pa me zanima tole: je sploh kakšna šansa, da bi kišta delala brez grafične?
Sem poskusil brez in seveda ni delalo... V BIOSU sem sicer poskušal z opcijo "Halt on no errors", pa seveda ne dela... Ima še kdo kakšno idejo?
V želji, da bi kišta pokurila čim manj štroma pa me zanima tole: je sploh kakšna šansa, da bi kišta delala brez grafične?
Sem poskusil brez in seveda ni delalo... V BIOSU sem sicer poskušal z opcijo "Halt on no errors", pa seveda ne dela... Ima še kdo kakšno idejo?
MIHAc27 ::
Nekaj boš vseeno moral notri dati, pa saj stare pci grafične niso požrešne kot ena moderna
mr1two ::
poskusiš lahko z integrirano, če je gor...sicer pa, ko se na zaslonu nič ne riše(beri se ne vrti 3d grafika), potem je poraba zanemarljiva. Ta čas, ko razmišljaš kako bi prišparal pri tem, bi z biciklom na dinamo naredil več elektrike kot jo prišparaš brez grafe
tony1 ::
Ne, plata nima nima integrirane grafike, takrat tega še ni bilo. Bom noter dal eno pozabljeno grafiko na ISA vodilu in fertik.
OK, hvala vsem!
OK, hvala vsem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za študentko arhitektureOddelek: Kaj kupiti | 2144 (1893) | bajsibajsi |
» | PC- katere komponente?Oddelek: Kaj kupiti | 6379 (5747) | KTr1sk |
» | prenosnik pod 180k SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6188 (4218) | |_CoBrA_| |
» | Rabim enga iz Celja, da mi pogleda računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1017 (744) | ddeben |
» | Vodno hlajenje in prenasanje ohisja -> pomocOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1400 (1246) | WhiteWolf |