Forum » Strojna oprema » Stara kišta brez grafike?
Stara kišta brez grafike?
tony1 ::
Danes so mi priklopili optiko (router pa mi je poleti skurila strela...) zato sem iz omare privlekel že malo pozabljen K-6 166 MHz, na katerem sem imel M0n0wall (mini verzija FreeBSDja, ki dela kot router).
V želji, da bi kišta pokurila čim manj štroma pa me zanima tole: je sploh kakšna šansa, da bi kišta delala brez grafične?
Sem poskusil brez in seveda ni delalo... V BIOSU sem sicer poskušal z opcijo "Halt on no errors", pa seveda ne dela...
Ima še kdo kakšno idejo?
V želji, da bi kišta pokurila čim manj štroma pa me zanima tole: je sploh kakšna šansa, da bi kišta delala brez grafične?
Sem poskusil brez in seveda ni delalo... V BIOSU sem sicer poskušal z opcijo "Halt on no errors", pa seveda ne dela...
MIHAc27 ::
Nekaj boš vseeno moral notri dati, pa saj stare pci grafične niso požrešne kot ena moderna
mr1two ::
poskusiš lahko z integrirano, če je gor...sicer pa, ko se na zaslonu nič ne riše(beri se ne vrti 3d grafika), potem je poraba zanemarljiva. Ta čas, ko razmišljaš kako bi prišparal pri tem, bi z biciklom na dinamo naredil več elektrike kot jo prišparaš brez grafe
tony1 ::
Ne, plata nima nima integrirane grafike, takrat tega še ni bilo. Bom noter dal eno pozabljeno grafiko na ISA vodilu in fertik.
OK, hvala vsem!
OK, hvala vsem!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prenosnik za študentko arhitektureOddelek: Kaj kupiti | 2537 (2286) | bajsibajsi |
| » | PC- katere komponente?Oddelek: Kaj kupiti | 7113 (6481) | KTr1sk |
| » | prenosnik pod 180k SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6661 (4691) | |_CoBrA_| |
| » | Rabim enga iz Celja, da mi pogleda računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (869) | ddeben |
| » | Vodno hlajenje in prenasanje ohisja -> pomocOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1511 (1357) | WhiteWolf |