Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Omnia 7
Samsung Omnia 7
Bananovec ::
Se mi zdi, da bo težko najti koga za zamenjavo. Svetuje pol, da SGS prodam (star 3.5 meseca) pa nato kupim novega? Za kake pare? S posodobitvami v prihodnosti glede Omnie ne bo križ ne?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
SLO_Matej ::
Ne, saj to ni Android. MS zagotavlja posodobitve ob enakem času za vse telefone direktno od njega. Vidiš, to pa je prednost, enotnih strojnih zahtev in da proizvajalci ter operaterji ne morejo posegati v OS s svojimi preoblekami in kaj js vem čim. Kar lahko naredijo je edino to, da dodajo še kakšno aplikacijo, ki pa jo lahko kadarkoli mirne duše zbrišeš.
jizzer ::
Včeraj sem dobil Omni-o pa me zanima če naj grem si nekak zrihtat ta mango update na XDA al rajsi na official počakam? Nebi si rad nekak odklepal telefona zaenkrat še ampak če je kaki simpl Mango update bi blo fajn?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jizzer ()
darkolord ::
Mango še ni končne verzije "v divjini", tako da tudi če kaj najdeš, bo zaenkrat verjetno beta... Dela sicer OK, samo potem ko bo končna verzija, boš moral narest hard reset, kar pomeni, da izgubiš vse podatke na telefonu (še enkrat vse nastavljat, sihnzonizirat, instalirat)
deyco5 ::
Evo, zadnjic sem ravno ugibal o nasledniku Omnie, ko pride uradni MANGO na police. Zdaj je ze potrjen model GT-I8350, komercialno ime pa bo SAMSUNG OMNIA W! Tel bi naj izkoriscal vse prednosti WP 7.5, torej 2 kameri, itd... Na voljo naj bi bil oktobra letos. Komaj cakam!!!
Mango še ni končne verzije "v divjini", tako da tudi če kaj najdeš, bo zaenkrat verjetno beta... Dela sicer OK, samo potem ko bo končna verzija, boš moral narest hard reset, kar pomeni, da izgubiš vse podatke na telefonu (še enkrat vse nastavljat, sihnzonizirat, instalirat)
ja saj ti vem ampak me zanima če se splača pa da ni preveč komplicirano :) se mi pa dogaja da mi danes ne zazna omrežja...Včeraj so rekli da od 0:00 ponoči dalje naj bi veljala ta nova naročniška kartica, pa še zdaj (kakor tudi ob polnoči) ne dela...Morem na mobitel poklicat...
EDIT: Zdaj nekaj berem po internetu a je to res da prva SIM kartica ki jo daš noter se na njo zaklene pa na nobeno drugo več ne dela? Ker če je sem v dreku...(Prej sem dal mojo staro noter)
Zgodovina sprememb…
Ja tudi pod "About"->"Reset your phone".
Sem probal novi sim na starem telefonu tudi ne dela...Torej še vedno ni aktivirana. Mi je odleglo :)
Sem probal novi sim na starem telefonu tudi ne dela...Torej še vedno ni aktivirana. Mi je odleglo :)
Zgodovina sprememb…
Bor H ::
Ni res, sem najprej uporabljal Mobitelovo SIM potem pa Simobilov SIM brez problema, še restarta telefona ni blo treba izvest. Aja, gre pa sicer za HTC Trophy tko da mogoče ma Samsung svojo cako.
Tilen ::
Ne bo držalo. Sam sem uporabil SIM (Tuš, Simobil) in obe delujeta brez problema na Samsung Omnia 7.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Malajlo ::
Matic1 ::
deyco5, Omnii W ne kaže prav dobro:
http://wmpoweruser.com/samsung-omnia-w-...
Hmm
Itak, že ko sem pogledal specs za Omnio W, to je pa isti telefon kot je zdaj. Sigurno Sammy ne bo dal tako povprečnega telefona za drugo generacijo wp7, razen če je ta model namenjen za "cenejši" razred.
deyco5 ::
Ja, sem zdaj prebral še otale novice na temo Omnie W... Očitno si blogerji kar nekaj zmislijo, da so strani za par uric bolj obiskane... Sicer pa je v tem primeru govora le o basic spec, torej o podatkih, ki ne rabijo bit nevem koliko boljši, ker je WP narejen tako, da je to dovolj (zakaj bi kurili veliko več batery life z močnejšimi procesorji in večjim ramom?)...
Vseeno pa mislim, da bo SAM pri drugi generaciji WP7 zopet ponudilp najboljšo izbiro (vsaj na začetku, dokler ne pride do posodobitev na tretji večji WP)...
Vseeno pa mislim, da bo SAM pri drugi generaciji WP7 zopet ponudilp najboljšo izbiro (vsaj na začetku, dokler ne pride do posodobitev na tretji večji WP)...
js osebno ::
Je tu kakšna dobra duša, da bi mi pomagala nastaviti plačevanje na marketu? Mywirecard mastercard že imam. ZS, Hvala.
Kako vi vklopite WiFi na najhitrejsi nacin? Meni se zdi pod settings menuju zamudno fajn bi blo ce kdo pozna kaki widget za to?
premiusss ::
Eno uprasanje.....Kako se nalozi dokumente na omnio 7,recimo pdf datoteko ali pa kaj podobnega?
Matic1 ::
RazzorX ::
DubleG ::
Skydrive.
GA-P55M-UD2,i5,12GB RAM,Radeon HD 4850,Crucial SSD 64GB,
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
WD 320GB,WD 5000GB,RevoDrive X2 100GB
_Dormage_ ::
Jaz mam unofficial app pinan na home sreen.
za 3G in Wifi.
Kateri app je to? Morm met rootan telefon?
Nevem, če je že kej podobnega na marketu, za to, ki imam jaz mora bit odklenjen ker je applikacija unofficial.
Eno uprasanje.....Kako se nalozi dokumente na omnio 7,recimo pdf datoteko ali pa kaj podobnega?
Programu Zune lahko rečeš naj prenese na telefon.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Dormage_ ()
ja ampak newem kako,muziko in slike znam dokumentov pa ne,bi pa prosil za postpoek ce se komu da...Hvala
Odkrito povedano nisem nikoli koristil ker za to upoabljam dropbox.
Vse kar vržem not mam pol tudi na telefonu.
Obstaja free verzija dropboxa.. oziroma nisem siguren, če je free, ampak trial deluje in podpira dovolj funkcij za uporabo.
Vse kar vržem not mam pol tudi na telefonu.
Obstaja free verzija dropboxa.. oziroma nisem siguren, če je free, ampak trial deluje in podpira dovolj funkcij za uporabo.
A je keremu dela namešščanje aplikacij iz PCja? Jaz teh nastavitev da bi se na Zune Softwaru logiral ne najdem...
dropbox je free do 2gb ostalo je pa treba placati....A mogoce kdo drug ve kako gre to preko zune softwara (nalaganje dokumentov)
Imas odklenjen telefon?
Ne :/
Sem gledal neke slike o Zune programu pa naj bi pod Setting bla še možnost Accounts samo jaz tega nimam :S
EDIT:
Med drugim nimam zgoraj marketplace-a samo Quickplay,Collection,Phone
EDIT2: Region sem mogo nastavit na UK -.-
Zgodovina sprememb…
dropbox je free do 2gb ostalo je pa treba placati....A mogoce kdo drug ve kako gre to preko zune softwara (nalaganje dokumentov)
Če rečeš zune-u naj sinhronizira nek folder na tvojem računalniku in vanj preneseš dokument ga prenese ali ne?
Drugače dropbox kot service je free do 2gb, ampak govora je bilo o aplikaciji na WP7, ki omogoča vpogled dropbox fajlov.
@_Dormage_
Boxshot free. Kar uredu aplikacija, le ikona je malce neprimerna..
Hvala bom pogledal :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Dormage_ ()
Če hočem unlockat(Chevron, na katerega lahko nalagam Homebrew aplikacije) telefon, ga zaradi NoDo-ja nemorem? al lahko to naredim po tem postopku?
Flash a 7008 ROM.
Unlock with Chevron.
Apply the "Prevent Relocking" hack.
Flash NoDo through Zune.
You'll still be unlocked in NoDo.
Flash a 7008 ROM.
Unlock with Chevron.
Apply the "Prevent Relocking" hack.
Flash NoDo through Zune.
You'll still be unlocked in NoDo.
Ja mislim da bo to (http://forum.xda-developers.com/showthr... to...
Zgodovina sprememb…
gabrca ::
Lp. Prišel je trenutek ko sem posnel video z mojo Omnio in glej ga zlomka, kako spraviti video na računalnik? To gre, kako, ali bo treba še malo počakat na kakšno posodobitev. Za odgovor se lepo zahvaljujem.
Major ::
Prvi resni problemi z mojo Omnio. Čez noč je zmanjkalo baterije, zjutraj dam polnit in očitno je ostala v nekem power save načinu, saj se ne da več vklopit WiFi ali Bluetooth. Hard reset ne pomaga. Kakšne ideje?
IT Developer & Photography enthusiast.
Tilen ::
Restore preko Zune backupa? Ne vem sicer, če je to možno v varnem načinu.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Kje lahko najdem kako bazo 3rd party aplikacij? Na XDA jih je bore malo drugih strani pa ravno ne poznam?
Restore preko Zune backupa? Ne vem sicer, če je to možno v varnem načinu.
Preko Zune ni nobenih backup/restore možnosti.
Ne, nimam te možnosti. Sicer je to za rollback OS updejtov (imam zadnjo verzija OS - 7392). Vse je normalno delalo dokler mi ni zmanjkalo baterije ponoči. Weird!
drummer ::
Zanima me, ker sem včeraj dobil Omnio7, če mi lahko kdo pomaga, kako naložim file s končnico .exe. Downlowdav sem nek program za pametne telefone na računalnik, pa mi pri zagonu programa ne zazna telefona, če pa program hočem downloudat na telefon, mi napiše da ne podpira datotek s končnico .exe.
LuGi ::
Khm .exe filetov ne mores poganjati..
Program za pametne telefone?!
Upam da nisi mislim da je operacijski sistem Windows Phone 7 identicen Windows 7 na računalnikih?
Program za pametne telefone?!
Upam da nisi mislim da je operacijski sistem Windows Phone 7 identicen Windows 7 na računalnikih?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22611 (19966) | Tilen |
» | Windows Phone 7.5 Mango nared (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 22093 (18768) | Gregor Spagn |
» | Prodaja Office in Windows odlično, Windows Phone niti neOddelek: Novice / Ostale najave | 13430 (11587) | LuGi |
» | Nekaterim lastnikom Samsungov popravek za Windows Phone 7 ne delujeOddelek: Novice / Windows Mobile | 4010 (3263) | JackOdpirac |