» »

Samsung Omnia 7

Samsung Omnia 7

««
2 / 27
»»

mat11 ::

deyco5 je izjavil:

Fak... Update se mi je ustavo na koraku 7 od 10. Gre za korak, kjer telefon dela BACKUP. Prišel je sicer do 100%, vendar že 2 uri stoji na tem delu... Ma kdo podobne izkušnje ali izkušnje z Update-om nasploh?


Poglej mal po netu, v rss novicah sem prebral da ima update probleme in da je nekaterim zablokiral telefon. Odgovor Microsofta, nesite aparat proizvajalcu da vam ga zamenja.????
mat

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mat11 ()

deyco5 ::

aerius resno ti je šlo BP? Maš omnio 7? Ka pa maš drugače? Vsega placa skup mam zasedenega cca. 500 Mb. Telefon kupljen pr Simobil. Ustavi se mi pri koraku 7 na 100%... Pol pa sem 2 uri še čakal in odklopil vse skup. Telefon je normalno deloval kot pred update (ni ratal brick).

Karkoli novega?

Yoni ::

Počakaj par dni, da microsoft da ven nov update za samsunge in to je to. Itak tale update ne prinese nobene nove funkcije. Boljše, da se je zalomilo pri tem updatu kot, da bi se pri NoDo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Yoni ()

Sharky ::

Men je šel tud update brez problema čez. Telefon sm kupu pri Debitelu pred kratkim in še to sem dobil prvega iz nove pošiljke, ki so jo dobili tisti dan.

Drgač sm pa zlo zadovolen s telefonom. Me pa močno motijo dve stvari:

1. tipkovnica ;(( Nisem še napisal SMS-a, da se ne bi vsaj 3x zmotil, kar je res nadležno. Pa nimam debelih prstov. Res pa je, da večinoma tipkam s palci...

2. mobilno omrežje. Imam naročnino pri mobitelu in res traja, da se mi telefon poveže. Pa še to včasih kar neha delat in noče odpret spletne strani. Pa tud nikjer sploh ne javi, kdaj se poveže. Tisti 3G se takoj pojavi zgoraj poleg signala, ampak povezava še nekaj časa ne deluje. In to ne glede na lokacijo; zunaj, notraj, dolenjska, LJ... A ma še kdo težave s tem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sharky ()

osiris12345 ::

jaz bi pa mel eno vprašanje glede wp7 in marketplaca :) telefon sem aktiviral preko ameriškega accounta in najde aplikacije in vse, samo ko pa kliknem na kakšno zastojnsko aplikacijo da bi si jo dal dol pa ne gre:( enostavno mi napiše "can't get this info right now. Check back in a little while." in to pri vseh aplikacija free k jih kliknem. Ima kdo kakšno rešitev pametno da bi mi to delalo? drugače imam pa HTC HD2:)

deyco5 ::

osiris12345
Kot sem že enkrat napisal imam jaz na telefonu LIVE ID, kjer je država, oz. regija SLOVENIJA in mi vse deluje normalno. Normalno deluje Marketplace, zastonjske aplikacije uporabljam od prvega dne. Edini problem je, da jih ne moreš kupit, ker ne moreš dodat kreditne kartice.
Regijo imam nastavljeno na SLOVENIJO (v telefonu), jezik pa angleščino. TUDI ZUNE podpira Slovenijo, vendar v tem primeru Marketplace preko ZUNE (na računalniku) ni viden (če določiš Slovenijo, ko se registriraš).

Predlagam, da si ustvariš NOV live id z RESNIČNIMI PODATKI, torej SLovenijo in v telefonu nastaviš vse kar se da na slovensko. Prej pa naredi HARD RESET in zadeva bi morala normalno delovati.

Javi kako bo!

SLO_Matej ::

Če koga zanima, sem posnel kar podrobno predstavitev Omnie 7 z novimi Windows Phone.
http://www.youtube.com/view_play_list?p...

Tudi posodobitev je pri meni trajala največ 10 min in ni bilo nobenih komplikacij.

Zanima me samo še, kdaj lahko pričakujemo kakšno sinhronizacijo med Office Web Apps in Office hubom na telefonu, če sploh (zaradi SharePointa, ki je plačljiv in po eni strani bi bilo smiselno, da ostaja samo ta opcija, ki je plačljiva)? Oz. da bi vsaj enostavno dokumente nalagal na SkyDrive in jih tudi prenašal na telefon. Je edina opcijo preko Internet Explorerja, kjer nalaganje na SkyDrive sicer ni mogoče?

Zgodovina sprememb…

Trinitron ::

Na seznamu posodobitev, ki prihajajo "later this year" je tudi sinhronizacija Office huba s SkyDrive. Ostale posodobitve so še IE9 (ki bo baje naslednji update za copy&paste), twitter integracija in multitasking.

Zgodovina sprememb…

deyco5 ::

No KONČNO. Pa je prišel popravek prvega UPDATE-a!
In posodobitev je uspela (OMNIA 7). Sedaj pa imam zopet upanje... Čez par dni pa že NoDo. Tak se to dela (pa še vse aplikacije so ostale - dobro da nisem bil neučakan in delal HARD RESET).

Urkee ::

Dajte mi povedat, je bila to samo moja omnia 7, ali imajo vse nekako povrsno tipkovnico, je treba res zadet tipke v sredino da taprava prime...

Ps: Imam še 2 zaščitna ovitka + 1 folijo za ekran ce koga zanima :D

SLO_Matej ::

Jaz nimam nobene folije in ti lahko povem, da je tipkovnica precej natančna in deluje zelo dobro. Folije ne maram, saj poslabša uporabniško izkušnjo, je pa res, da se zato lahko zgodi kakšna praskica na zaslonu. :)

viizi78 ::

jz mam eno uprasanje.. danes sem kupil omnio 7.. in se mi zdi prfektna.. ampak imam eno tezavo.. MP mi ne odpre ce imam regijo slovenia.. ce imam pa US mi odpre.. ampak ko hočm naložiti katero koli aplikacijo oz. igro mi napise: can't get this information at the moment. check again in a little while.. in zdej mi to vedno pise.. zdej nevem kaj nej naredim.. ce bi mi kdo pomagal bi mu bil zelo hvalezen.. lp

deyco5 ::

viizi78
Kot sem že parkrat napisal si naredi LIVE ID račun Z REALNIMI PODATKI (torej SLOVENIJA), ito si naredi račun na ZUNE in isti LIVE id vpiši ob PRVEM ZAGONU TELEFONA (torej sedaj napravi hard reset).

Tako imam jaz IN VSE NORMALNO DELA (Simobil). MP dela brez problemov (razen pač štekanja po določenem cajtu), aplikacije in vse pa si lahko normalno nalagaš (brezplačne seveda).
Je pa res da marketplace NE vidiš v ZUNE (s slovenskim username).

Ko sem imal telefon na začetku, pa sem igral še s UK računom (isto LIVE id: UK, ZUNE: UK, Telefon po hard resetu na UK račun...) - V tem primeru pa sem tudi makretplace videl v ZUNE (s tem da je potrebno še windowse spremenit regijo in jezik na UK) - VSE SE MORA UJEMAT!!!

lp,

deyco5 ::

Imam eno vprašanje, če ve mogoče kdo zakaj gre...
V ZUNE imam navedno pri zasedenosti pomnilnika naslednje:

SLIKE 147,7 Mb
VIDEO 256,3 Mb

Potem pa mi piše RESERVED SPACE (2,97 Gb) in nato PROST POMNILNIK le 3,25 Gb. Rezerviran prostor sem iz 10% zmanjšal na NIČLO, vendar je očitno še vedno rezerviran... Mogoče kdo ve kako ga sprostiti?

Hvala!

SuperKobeD ::

To je prostor ki ga porabijo igre, aplikacije in podobne zadeve, tako da ga bolj ne moreš sprostit razen če zbrišeš aplikacije ;)
[With the lights out]

deyco5 ::

A ima kdo izkušnje z MICROSOFT POINTS? Kje se jih da kupit in ali lahko iz SLO kupujemo z njimi na MP?

Perza ::

ne moreš kupovati z njimi

RazzorX ::

Imate vsi zelo potiho slusalko med klicem? Jaz komaj kaj slisim med klicem, ce je v okolici le malo hrupa. Glasnost pa je na max.

SuperKobeD ::

Jap, če je hrup se včasih res slabo sliši.
[With the lights out]

_Dormage_ ::

Zelo zadovoljen z telefonom.
Zaenkrat mi manjka možnost nastavitve svoje melodije zvonenja in nepovezljivost z eduroam-om.
Ostalo 1A :)

element ::

Zaslon je res dober v primerjavi z ostalo WP7 ponudbo. :)

ZaLoMaT ::

Kaj je tale copy & paste, že v facebook aplikaciji in po ostalem sistemu ali imam to samo jaz?

Trinitron ::

Načeloma naj bi update začel na izbrane naprave prihajati jutri in potem postopoma na vse do konca marca.

ZaLoMaT ::

Se da na kakrsno koli nacin ugotoviti, ce se ta update ze nahaja na mobilniku? Saj imam copy & paste, vendar ne vem ce imamo vsi isto ...

Yoni ::

Katero verzijo OS-a pa imaš? Zadnja uradna verzija je .7008 in ta še nima copy/paste.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Yoni ()

ZaLoMaT ::

OS version: 7.07389.0

Kaj sedaj to pomeni?

Trinitron ::

Ja, definitivno že imaš zadnji update. Kako si ga dobil sicer ne vem, ampak to je to.

ZaLoMaT ::

Super! :D

Najbolj smešno pri tem je, da je mobilnik sedaj čakal 14dni na pošti sam ga pa nisem čisto nič posodabljal.

Trinitron ::

Verjetno se zadnje naprave prodajajo že z prednameščenim updateom. Kar ni nič čudnega, glede na to da je sfiniširan praktično že več kot tri mesece.

823483 ::

je kdo že dobil NoDo?

deyco5 ::

Makaki.
Na MS strani http://www.microsoft.com/windowsphone/e...
je vse razen razvijalcev še SCHEDULING, kar pomeni da se MS kao dogovarja kdaj naj bi pričeli z "dostavo" updatea... To lahko baje traja do 10 dni. Krnekaj...

r0Kk ::

Jaz ga že imam, sicer ga telefon ni našel sam, ampak se ga da "pospešit" :)
http://forum.xda-developers.com/showthr...

823483 ::

Okej, po miljonu neuspešnih poskusov z izklapljanjem data in wifi povezave na telefonu, mi je uspelo v tretjem poskusu, z izklaplanjem PC-ja iz interneta, kot piše tukaj http://forum.xda-developers.com/showthr...
Končno :D

ZaLoMaT ::

OS version: 7.07389.0


Zgleda da to ni bil zadnji update, saj je bila ravnokar izvedena posodobitev na NoDo ...

Še 1vprašanje, se da kako priti do popolne verzije katerekoli aplikacije, če ne moremo nakupovati?

Yoni ::

Jaz sem tudi "pospešil" tale nodo update na trophy-ju in morm reči, da je opazna pohitritev v delovanju...

RazzorX ::

deyco5 je izjavil:

Makaki.
Na MS strani http://www.microsoft.com/windowsphone/e...
je vse razen razvijalcev še SCHEDULING, kar pomeni da se MS kao dogovarja kdaj naj bi pričeli z "dostavo" updatea... To lahko baje traja do 10 dni. Krnekaj...



Večina ima status Delivering update. Scheduling je pisalo že pred skoraj 10 dnevi, torej bo update tukaj "najkasneje" jutri (vendar vemo kako se datume hitro prelaga).

RazzorX ::

r0Kk je izjavil:

Jaz ga že imam, sicer ga telefon ni našel sam, ampak se ga da "pospešit" :)
http://forum.xda-developers.com/showthr...


Hvala, deluje super.

js osebno ::

ZaLoMaT je izjavil:

OS version: 7.07389.0


Zgleda da to ni bil zadnji update, saj je bila ravnokar izvedena posodobitev na NoDo ...

Še 1vprašanje, se da kako priti do popolne verzije katerekoli aplikacije, če ne moremo nakupovati?

AFAIK sta bili zunaj 2 verziji NoDo-ja ;)

Yoni ::

Pravi nodo(final) je 7.0.7390.

js osebno ::

Prejšnji je bil pa 7389. In tega je IMO imel zalomat.

Yoni ::

Tisto je verzija, ki je bila nameščena na novejših telefonih v zalogah. Kolikor vem, se tisti ki imajo 7389 updatajo na 7390.

js osebno ::

Copy&Paste pa so imeli že prej. Tako da so nekateri iz NoDo posodabljali na Nodo ;)

ZaLoMaT ::

Da, bo kar držalo. :)

823483 ::

ZaLoMaT je izjavil:


Še 1vprašanje, se da kako priti do popolne verzije katerekoli aplikacije, če ne moremo nakupovati?

Na internetu poišči 3mktplace 0.5.4
Dela vse, razen večine Xbox Live iger(nekaj jih vseeno dela).
Če me je na telefonu kaj razočaralo, je to to, da ne morem kupovati aplikacij -.-

Spalatum ::

Kupovanje aplikacij je možno tudi pri nas, vendar je potrebno nastaviti Live račun ob registraciji na eno od podprih regij.
Več informacij: link

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Spalatum ()

Major ::

Končno NoDo update tudi na moji omniji (brez hacka).
IT Developer & Photography enthusiast.

Tilen ::

Kateri operater?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Major ::

Mobitel.
IT Developer & Photography enthusiast.

Dejan99 ::

Kje bi lahko pri nas dobil silikonski ovitek (ali plastičen) za to omnio? Mobitel, simobil in ram2 nimajo nič, na netu pa tut nič ne najdem.

Tilen ::

Jaz sem kupil odličen ovitek preko ebaya. Poštnina je bila cca 2 funta, prejel v manj kot enem tednu. Skupaj cca 6EUR.

S CURVED GEL CASE COVER FOR SAMSUNG I8700 OMNIA 7 BLACK
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()
««
2 / 27
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
9421023 (18378) Tilen
»

Windows Phone 7.5 Mango nared (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
6520679 (17354) Gregor Spagn
»

Prodaja Office in Windows odlično, Windows Phone niti ne

Oddelek: Novice / Ostale najave
3612585 (10742) LuGi
»

Nekaterim lastnikom Samsungov popravek za Windows Phone 7 ne deluje

Oddelek: Novice / Windows Mobile
163766 (3019) JackOdpirac

Več podobnih tem