Forum » Na cesti » LG avtoradio popravilo
LG avtoradio popravilo
Mare3 ::
Zanime me če kdo od vas pozna koga ki bi pregledal avtoradio in ocenil stroške popravila ker če je predrago se mi ne splača popravljati. Novega pa ne bi še kupoval ker ta spet ni bil poceni. Morda kakšne nasvet kaj naj še probam ker avtoradio se ob vstavitvi v avto ne prižge kaj bi lahko bilo še narobe?
shinko ::
lahko da je z radijem vse ok in ti je samo varovalka šla v avtu. preveri če je napetost na konektorju ki napaja radio (mislim da je to rumena žička, nisem pa ziher tako da poglej v navodila).
TOP ::
Za LG avtoradio nič novega,meli so probleme z pregrevanjem.Če ni varovalka potle lahko vse skup vržeš v smeti edino če najdeš koga mojstra,ki ti ga bo pogledal.Ali pa nesi na original servis pa se tam pozanimaj,kaj je.
Mare3 ::
Uhh moja velika napaka v glavi sem imel tisti radio ki je trenutno v avtu in je LG ta ki je pokvarjen je znamke JVC.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?Oddelek: Na cesti | 8681 (4984) | rini |
» | Kateri avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12767 (7965) | undertacker |
» | Priključitev avtoradiaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2987 (2853) | Venum |
» | Opel corsa in autoradioOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4557 (4368) | opc190 |