Forum » Pomoč in nasveti » Geforce2 MX in Winxp
Geforce2 MX in Winxp
podust ::
Pozdravljemi!jaz imam isti problem.kartica ima 6 pin out iz kartice .uspelo mi je dobiti samo črno-belo sliko.Zanima kakšen izhod imaš ti?
Aspirinix ::
Poskusi z najnovejšimi driverji od NVidie. Nato preglej nastavitve, če je izhodni signal nastavljen na PAL sistem (NTSC uporabljajo američani). Posledica uporabe NTSC na PAL televizijah je tudi č-b slika. Pri razliki frekvenc (60Hz/50Hz) je barva prva komponenta, ki se izgubi.
Drgač pa imaš verjetno kartici priložen on adapter, ki ga na enem koncu priklopiš na kartico, na drugem koncu pa ima dva izhoda: S-video in composite(composite izhod je običajno rumen).
Drgač pa imaš verjetno kartici priložen on adapter, ki ga na enem koncu priklopiš na kartico, na drugem koncu pa ima dva izhoda: S-video in composite(composite izhod je običajno rumen).
brebos ::
hvala za nasvet jaz sem problem rešil s ponovno namestitvijo najnovejših gonilnikov Nvidie.
manijakk ::
Pozdravljen!
Črno belo sliko imaš ker maš narobe nastavljeno frekvenco.
Moraš nastaviti na german, pa boš dobil barve.
Manijak
Črno belo sliko imaš ker maš narobe nastavljeno frekvenco.
Moraš nastaviti na german, pa boš dobil barve.
Manijak
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava Laptop-TV PROBLEM ČRNO-BELA SLIKAOddelek: Zvok in slika | 1652 (1498) | peterg |
» | Problemi z gledanjem iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 1201 (1008) | roland |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3321 (2854) | romario |
» | ATI RADEON 9000PRO TV OUT - CB SLIKA - STOTIC !!!Oddelek: Zvok in slika | 1393 (1143) | mitjaxp |
» | Zakaj imam na TV črno-belo sliko *Oddelek: Zvok in slika | 1154 (1003) | Shadowman-x |