Forum » Omrežja in internet » Siol še bl odpru pipco ?
Siol še bl odpru pipco ?
globoko grlo ::
a se komu sanja kaj se dogaja, men zdejle Emula vleče 330 KB/s, pa to ni bil peak, lepo narašča, pa pade do 280K, pa nazaj na 300 pa tko naprej
noro vam rečem
noro vam rečem
BendeR ::
Ok mene pa nekaj zanima mam prek siola kabl 256/64 kb/s.
Na reklami oz. na onem listu ki so mi ga dali na kks-pobrežje pa je pisalo 512/128kb/s.Me zanima če se bo siol zmigal in končno odpr pipico.Ma keri Mariborčan (predvsem iz pobrežja) kaj več podatkov kot jaz?
Na reklami oz. na onem listu ki so mi ga dali na kks-pobrežje pa je pisalo 512/128kb/s.Me zanima če se bo siol zmigal in končno odpr pipico.Ma keri Mariborčan (predvsem iz pobrežja) kaj več podatkov kot jaz?
:=)
chucki ::
512/128 je za pravne osebe! ti imas 256/64 tako kot vsi! Hitrost bo povecana do konca tega meseca!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
BendeR ::
chucki:
kot kaže si ti te stvari zmišljuješ saj sem dobil naslednji odgovor :
Pozdravljeni,
trenutno je bila izvedena samo pohiitritev ADSL paketov (Standardni in Komfortni), glede zvisanja hitrosti preko kabelskih ponudnikov nimamo informacij.
Lep pozdrav, Gregor Groselj
kot kaže si ti te stvari zmišljuješ saj sem dobil naslednji odgovor :
Pozdravljeni,
trenutno je bila izvedena samo pohiitritev ADSL paketov (Standardni in Komfortni), glede zvisanja hitrosti preko kabelskih ponudnikov nimamo informacij.
Lep pozdrav, Gregor Groselj
:=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | telemach, lj kabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5245 (4204) | prideb |
» | Dražji ADSL pri SiOLu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17913 (11596) | Keyser Soze |
» | ANKETA:Kaksno povezavo v svet imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5087 (3956) | roCkY |
⊘ | Telemach nove pogodbe?Oddelek: Omrežja in internet | 2038 (1313) | Gandalfar |
» | Arnes in kabelOddelek: Omrežja in internet | 1987 (1727) | Hux |